С него още трима младежи хвърлиха червените си книжки Членове

...
С него още трима младежи хвърлиха червените си книжки Членове
Коментари Харесай

Бунт в БСП-Враца. Росен Петков напусна партията и оповерга, че бил изключен

С него още трима младежи „ хвърлиха алените си книжки ”
Членове на младежката конструкция на Българска социалистическа партия във Враца влязоха в офиса на партията в регионалния град, с цел да „ хвърлят ” партийните си книжки. 

Сред младежите беше Росен Петков, прочут като дребен Гуньо, който потърси сметка за своето изключване от столетницата. По думите му той не е отвън алените редици, тъй като не бил известен.

Преди 2 дни от структурата на Българска социалистическа партия разпространиха публично известие, че Росен Петков няма какво да „ къса ”, тъй като не бил техен член от 25 май тази година. Те дефинираха дейностите му като търсене на сензация в услуга на други партии.

Разправията става дни след частичните избори във врачанското село Лиляче. Припомняме, че след дългогодишно ръководство в селото на кметове на Българска социалистическа партия, за първи път вотът завоюва от 25-годишната Вероника Цанова от ГЕРБ.

В понеделник в селото отиде персонално водачът на ГЕРБ Борисов, а от включването му онлайн стана ясно, че младата кметица е била подкрепена даже от младежите на Българска социалистическа партия във Враца. Самите те признаха, че предходните кметове на социалистите в Лиляче не са създали нищо и по тази причина застават зад Цанова.

Днес събралите се деятели върнаха 4 карти и чакат ръководителя на партийната организация да им издаде протокол за взетото решение.

В изявление пред „ Конкурент ” Росен Петков разгласи, че напуща алената партия, тъй като не е склонен младежите да бъдат мачкани.

„ Ако Българска социалистическа партия не беше водила политика да ме съсипе, можеше техния претендент да завоюва на изборите за кмет, само че те плюха върху мен ”, съобщи той пред вестника.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР