С настъпването на пролетта идват и най-християнските празници, които озаряват

...
С настъпването на пролетта идват и най-християнските празници, които озаряват
Коментари Харесай

Вижте празничните оферти за Великден и Гергьовден в Най-добрия градски СПА хотел на България!

С настъпването на пролетта идват и най-християнските празници, които озаряват дома на всяко българското семейство – Великден и Гергьовден. Празнично е освен настроението на хората, само че и офертите на едно от най-предпочитаните места, където можете да избягате за малко от шумния град и в същото време да сте единствено на 2 км от Пловдив – Парк и СПА Хотел Марково.

Награденият от БХРА за “Най-добър градски СПА хотел " за 2018 година, Парк и СПА Хотел Марково тази година е подготвил обилна стратегия с доста промоционални пакети.

Великден в Парк и СПА хотел Марково

Пакетите са за 3 и 4 нощувки с включени закуски и вечери на блок маса, СПА център и безвъзмезден детски ъгъл. На 26.04. и 27.04. гостите на хотела ще се насладят на DJ празненство и музикални осъществявания онлайн с певицата Анастасия Баткова и Владимир Велков. На 28.04. специфичен посетител на празника ще бъде неповторимия комедиант Краси Радков, който ще Ви забавлява както в никакъв случай до в този момент!

Парк и СПА Хотел Марково е подготвил и специфична лотария с доста забавни изненади!

Можете да разгледате пакета ТУК.

Гергьовден в Парк и Спа хотел Марково

Пакетите са за 2, 3 и 4 нощувки с включени закуски и вечери, СПА център с отопляем вътрешен басейн и безвъзмезден детски ъгъл. На 04.05 и 05.05 гостите на хотела ще имат опцията да се насладят на прелестната певица с благ глас Анастасия Баткова и нейния необикновен съпровод на роял Владимир Велков. На 05.05, с изключение на музикалната стратегия, особено присъединяване ще вземат и професионален танцов отбор, който ще Ви придвижи в изкуството на националните танци.

За да се усещат още по-добре гостите, екипът на Парк и СПА Хотел Марково е подготвил специфична лотария с доста изненади!

Можете да разгледате пакета ТУК.

Приоритет в политиката на Парк и СПА Хотел Марково е професионалното обслужване, което кара фамилиите да избират комплекса още веднъж и още веднъж за своята почивка. Удостоеният с самопризнание от БХРА за “Най-добър градски СПА Хотел " комплекс е ситуиран в подножието на Родопа планина и предлага невероятна панорамна панорама на Европейската столица на културата - Пловдив.

За по-голямо улеснение на фамилиите комплексът безспирно продължава да влага средства в нова и усъвършенствана инфраструктура. Park & SPA Hotel Markovo може да се похвали с напълно ново крило, като към 79-те просторни стаи, всяка, оборудвана с климатик, LED тв приемник, минибар и безвъзмезден Wi-Fi, Ви чакат нови 23 двойни стаи Делукс, 4 студиа и 4 първокласни жилището, от които единият е двуспален ВИП апартамент.

Освен с обновената си инфраструктура хотела работи с извънредно висококвалифицирани експерти – шеф-готвачи, които ще Ви вкарат в магията, както на националните ястия, по този начин и със особено подбрани специалитети от интернационалната кухня. В панормания ресторант на Park & SPA Hotel Markovo – Belle Vue ще имате възможността да се насладите на внушителна панорама към град Пловдив.

Парк и СПА Хотел Марково се е погрижил за пълноценното време и на най-малките посетители, в изцяло обезопасен, особено създаден детски център и експерти - аниматори, можете да бъдете спокойни, че Вашите деца ще изживеят прелестни и незабравими моменти! РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР