С настъпването на лятото, в ума ни веднага нахлуват мисли

...
С настъпването на лятото, в ума ни веднага нахлуват мисли
Коментари Харесай

Тези три съвета ви гарантират перфектна коса през цялото лято

С настъпването на лятото, в мозъка ни незабавно нахлуват мисли от рода на “Трябва ли да си трансформира цвета на косата в този момент ”, или “Как да запазя косата си здрава и блестяща ”, или даже “Каква прическа е идеална за летните дни ”.

Не е мъчно да запазите красивата визия на своята грива, в случай че следвате тези дребни и лесни секрети, които топ експертите дават. Кои са горещите цветове за сезона, каква е идеалната грижа, вижте тук:

 hair 2

Правилна грижа
Независимо дали сте русокоска или брюнетка, би трябвало да заложите на подобаващи слънцезащитни артикули, които да предпазят вашата коса от нездравословните лъчи. Също по този начин не забравяйте да овлажнявате с маски и балсами, с цел да поддържате гривата си в съвършено положение през цялото лято. Не забравяйте да изплаквате косата си всякога, откакто излезете от водата в морето или басейна.

 hair 1

Перфектната прическа
Небрежен кок, талази в косите, нежни плитчици на места, цветя… всичко това ще преобрази визията ви и ще ви придаде момичешки тип. Експертите са безапелационни, колкото по-непретенциозна е вашата прическа, толкоз по-добре. Така хем ще спестите време, хем ще изглеждате съвършено.

 hair 3

Изберете подобаващия колорит
Ако комбинирате няколко сходни нюанса този сезон, няма да сбъркате. Независимо дали ще изберете русата или кафява гама, значимо е да има контрастност, който ще ви даде по-рок въодушевление. Капучино с мока, шоколад с карамел или с какао, или пък гореща русокоска със златни оттенъци – това са горещите цветове на сезона.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР