С настъпването на 2022 г. всички ние се надявахме, че

...
С настъпването на 2022 г. всички ние се надявахме, че
Коментари Харесай

Четирите зодии, които имат трудна година и как да я променят

С настъпването на 2022 година всички ние се надявахме, че тя ще бъде по-добра от другите. И въпреки за мнозина да е по този начин, месеци по-късно се оказа, че за други това е в действителност сложна година. Не всеки се радва на прилив на шанс и нови благоприятни условия. Също не се любува и на насладата да знае, че нещата вървят тъкмо както е очаквал.

Всъщност някои звездни знаци осъзнават, че не престават да се борят с проблемите в професионалния си живот или в любовта. И въпреки шансът при някои от тях скоро да се усмихне, за момента те би трябвало да се оправят с тестванията на пътя си.

Ето и кои са зодиите, които имат сложна година:

Лъв

Лъвът извлича огромна част от самооценката си според от това по какъв начин се развива кариерата му. Вероятно това е повода, заради която тези хора дават своите 200% на работа. Те се хвърлят в офис планове, когато се усещат обезверени или смутени. Това обаче значи също, че те постоянно не съумяват да реализират здравословен баланс сред професионалния и персоналния живот. Това е една от аргументите този огнен знак да се бори да има нелека 2022 година досега. Макар да е хубаво да се опитваме да реализираме всичко, от време на време не е неприятно просто малко да забавим темпото. Помислете върху това.

Везни

Везните са един от дребното въздушни знаци, на които им лишава доста време, с цел да преодолеят разрушеното сърце. Те се хвърлят в страстите си сходно на водните знаци и постоянно отхвърлят ​​раздялата. Колкото и явно да е, че сътрудникът им към този момент не желае да е с тях, те не могат да го одобряват. Много от тях не престават да работят като че ли нищо не е станало и да си мислят, че минават през дребна рецесия в връзките. Това обаче не им прави никаква услуга. Постоянното положение на прочувствен ужас лишава фокуса от работата и психологичното им здраве. Именно това прави 2022  сложна година за тях, защото макар че са балансьор в живота, те по този начин и не съумяват да намерят равновесието в тези месеци. Успеят ли да го реализиран и да одобряват действителността, всичко за тях ще се подреди.

 

Скорпион

Скорпионът е човек, чийто персонален живот и връзки имат преимущество пред кариерата. Така че да имат специфичен човек в живота си, който ценят и който цени тях в подмяна, значи доста за тях. Те са подготвени на всичко, с цел да го зарадват. Това, че са положителни във връзката си, ги кара да се усещат по-добре и за живота си като цяло. Но честите кавги с половинката им дадоха своето отражение, правейки тежки миналите няколко месеца. Ако съумеят да намерят корена на казуса и отстранен, всичко ще се оправи за тях.

Водолей

Докато сватбите постоянно са най-щастливите моменти от нечий живот, при Водолеите не е по този начин. Представителите на тази зодия ценят свободата над всичко останало. Да, бракът може да е на картата за Водолей и той да постави подписа си, само че казусът е различен. Просто тези хора постоянно се борят прочувствено с приемането на обстоятелството, че да си женен не значи завършек на свободата им. Те си мислят, че с брака свършва всичко. Тази прочувствена паника ги терзае и прави 2022 сложна година. Ако намерят метод да се освободят от това напрежение, Водолеите ще имат доста щастливи последващи месеци.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР