С наскоро представената Roma, Ferrari иска да разшири своята клиентска

...
С наскоро представената Roma, Ferrari иска да разшири своята клиентска
Коментари Харесай

Ferrari няма да прави коли за жени

С неотдавна показаната Roma, Ferrari желае да разшири своята потребителска база, представяйки „ по-малко нападателен " автомобил. Това, въпреки всичко, не значи, че двуместното купе е проектирано особено за купувачи от нежния пол, защото автопроизводителят от Маранело не утвърждава концепцията за кола, която е основана единствено за дами. Разкритието бе направено от основния шеф на маркетинговия отдел на компанията - Енрико Галиера, в неотдавнашно изявление за Arabian Business.

Една от аргументите, заради които Ferrari няма да излезе с женско насочен модел е, че дамите в действителност не желаят „ нежно Ferrari “. Освен това, сходен автомобил би могъл да принуди някои от купувачите от мъжки пол да отидат при друга марка.

Все отново, даже без да стартира кола, основана особено за женската публика, Ferrari се радва на растеж в продажбите измежду дамите с помощта на поредност от проведени от компанията събития за двойки, на които те имат опцията да споделят дружно удоволствието и опита от шофирането на Ferrari.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР