С началото на новата година всеки от нас си поставя

...
С началото на новата година всеки от нас си поставя
Коментари Харесай

Джулката с нов мъж? Моделката загатна за новия човек в живота си

С началото на новата година всеки от нас си слага някакви цели, които най-често са свързани или с неприятни привички като алкохол и цигари, или с диети, намаляване и фитнес. Моделката Джулиана Гани не се разграничава доста, а нейната цел е извънредно елементарна - тя желае плочки на корема!

Виж още: Натурална и естествена: Дениз Хайрула плува с делфините, разноски се гола по плажа

" Мили мои плочки, тази година ще ви намеря и ще ви покажа на целия свят ", закани се Джулката с meme в стори, а последвалите потвърдиха, че не става въпрос единствено за закана, а за цялостен проект, тъй като тя е във фитнеса. 

От сторитата се вижда, че Гани тренира цяло тяло, освен въпросните плочки, само че малко видео от залата ни накара да повдигнем по една вежда:

Виж още: Ваня от " Игри на волята " с фантазия - да се види като младоженка! Има обаче един много сериозен проблем 

На стоп фрагмента нагоре виждаме ръката на Джулиана Гани и непозната мъжка ръка, които, по всичко проличава, са се хванали. Джулката не е отбелязала кой е мъжът, с който се е снимала, само че бихме предположили, че става въпрос за фитнес инструктора Антон Стефанов, с чиято работа (и резултати) се похвали неотдавна тя. 

Всъщност Джулката напоследък качва много видеа от фитнес залата и още по-често парадира с формата си. Първият път, когато го направи, почитателите ѝ я упрекнаха, че преписва резултатите, реализирани със брачна половинка ѝ Илиян, на Антон. Всъщност точно Антон беше едно от първите догатки на родните таблоиди, че е новият мъж до Джулката, откакто артистът Станислав Яневски бе безапелационен, че няма нищо общо с нея. 

Виж още: Национален рекордьор, продуцент и трапър: Сузанита най-сетне сподели гаджето си!

Но Гани го направи и в първите дни на новата година, когато написа, че " мама е в топ-форма ". Е, почитателите ѝ отново я унищожиха от рецензии, хейт и откровени обиди, а в стори тя им отговори с привет. 

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР