С началото на новата година идва и нова възможност за

...
С началото на новата година идва и нова възможност за
Коментари Харесай

Българи измислиха как да помогнат на жените да са по-здрави

С началото на новата година идва и нова опция за реализация на обещанията за по-здравословен живот. Българската платформа MIA към този момент е дейна и предлага стотици тренировки по фитнес, йога, пилатес, стречинг, фитнес танци, както и сеанси по медитация, професионално снимани в България.

Първото приложение за спорт напълно на български език оказва помощ на дамите да бъдат по-здрави и уравновесени, без значение къде се намират – от комфорта на своя дом, по време на почивка, излет измежду природата и други Менюто в платформата и всички тренировки са напълно на български език, което прави процеса още по-удобен и наличен за всички дами и девойки, търсещи нови способи да бъдат дейни и да се грижат за себе си. Разнообразието от типове извършения дава доста благоприятни условия, както за дамите, които към момента търсят най-подходящото за себе си физическо натоварване, по този начин и за тези, които желаят да разчупят навиците си и да опитват. 

Тренировките са степенувани по равнище на компликация, което разрешава на начинаещите да създадат своите първи стъпки в спорта, а на напредналите да поддържат равнището си и да се усъвършенстват. Програмите са направени от известни професионални треньори, измежду които са Радослава Тодорова – Рори (фитнес), Мариана Манева (фитнес танци), Виктория Петрова (HIIT и фитнес) и доста други. 

Мотивацията на основателите на приложението, отпред с Николета Балканска, е да се даде среда, с помощта на която дамите в България да са по-балансирани и уверени в себе си, по-здрави от вътрешната страна на открито.

МIA оказва помощ на дамите да се грижат за цялостната си физическа форма, с цел да имат сили и сила за удоволствията и провокациите на живота. Част от най-популярните и дейни български девойки към този момент споделят всекидневието си с MIA. Поли Недкова – актриса, водещ и влогър, споделя, че в интервалите, когато не тренира, усеща физическа и прочувствена липса. Според нея „ тренировките се отразяват последно на тялото, а първо на мозъка и прочувственото положение “. За актрисата и модел Саня Борисова, която е също и дипломат на MIA, практикуването на йога е израз на грижа, както за физическото, по този начин и за психологичното здраве.  

Започналата през 2020 година наклонност за спорт от у дома е стабилно настояща, освен поради динамично изменящия се пропускателен режим до спортните центрове, а и с помощта на времето, което се икономисва от пътешестване. Това е едно от най-високо ценените преимущества от страна на майките, чиито графици са още по-плътно заети. Платформата за ефикасни домашни тренировки отстранява и ограничаването от неналичието на някой различен, на който да се делегира грижата за децата през това време. Актрисата Радина Кърджилова и риалити звездата и инфлуенсър Красимира Цочева избират MIA точно поради опцията да поддържат тонуса си, без да се лишават от време с децата си. 

„ Обичам да упражнявам у дома, тъй като съм по-свободна - не съм подвластна от време и мога повече да се поверявам на треньора, който ми демонстрира упражненията “, споделя Радина. Актрисата счита, че дамите би трябвало да бъдат една по-добра версия на себе си, с цел да се усещат обичани, да бъдат мечтани и, когато се погледнат в огледалото, да си споделят, че са единствени и неповторими.

Треньорите на MIA са водени от желанието да вдъхновят дамите да слагат грижата за себе си преди всичко и да отделят време за здравето на своите тяло, разум и дух. Разнообразието от типове тренировки, степен на компликация и съществуването им на български език основават предпоставки за висока ефикасност от комфорта на дома, без загуба на ненужно време. 

Всички тренировки могат да бъдат открити на: с опция за една седмица гратис прилагане. MIA е и във,   и.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР