С началото на годината по традиция Tennis TV публикува любопитно

...
С началото на годината по традиция Tennis TV публикува любопитно
Коментари Харесай

Да предскажем бъдещето: Каква е прогнозата на Григор Димитров за сезон 2022?

С началото на годината по традиция Tennis TV разгласява любопитно видео, включващо прогнозите на някои от най-известните тенисисти в света, в което те би трябвало да предскажат какво би могло да се случи до края на сезона. Мнозина от тях се сплотиха към мнението, че ще станем очевидци на доминация от страна на младото потомство играчи, а също по този начин и че ще има нов първенец от Шлема.

През тази година Григор Димитров също се включи във въпросния опит, като прогнозата му не се отличаваше изключително от тези на сътрудниците му. Той предсказа, че Андрей Рубльов ще вдигне трофея от Големия шлем, макар че до този миг руснакът е успявал да доближи най-много до четвъртфиналите. Медведев пък не бе толкоз оптимистичен за резултатите на своя съотечественик и предвижда класиране на " мейджър " полуфинал или край за Рубльов.

Анди Мъри, Яник Синер, Феликс Оже-Алиасим и Каспър Рууд допуснаха, че някой състезател ще завоюва дебютна купа от Шлема, като канадецът даже се осмели да предсказа, че това ще бъдат цели трима състезатели, до момента в който представителят на Норвегия се концентрира върху възрастта на финалистите, заявявайки, че всички те ще бъдат под 26 години. В предизвикването взеха присъединяване още Карлос Алкарас и Диего Шварцман, които предсказаха огромни триумфи надлежно за Яник Синер и Камерън Нори.

Цялото видео можете за изгледате тук:



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР