С наближаването на месец март, започваме да правим планове за

...
С наближаването на месец март, започваме да правим планове за
Коментари Харесай

Къде да пътуваме за националния празник и 8 март

С наближаването на месец март, започваме да вършим проекти за малко пътешестване в страната или в чужбина. 3 март тази година се пада неделя, което значи, че ще почиваме ден в допълнение – на 4-ти. Който желае, може да употребява и ден-два отпуск и да удължи ваканцията си. След 3 март, идва и интернационалният ден, отдаден на дамите – 8 март. Експертите в пътуванията eSky ни дават няколко хрумвания за прелестно превозване на двата празника в страната или в чужбина.

Националният празник се отбелязва в цялата страна, тъй че какво по-хубаво от това да изберете дестинация в България. Копривщица е уместно място, на което сигурно ще усетите патриотичния дух и ще се почувствате горди, а хотелското настаняване стартира от 20 евро за двойна стая.

Тези 3 почивни дни са съвършеното време за феновете на зимните спортове, които могат да се отдадат на каране на ски и сноуборд и то без ден отпуск. Най-популярните ни зимни курорти Банско, Пампорово, Боровец ви чакат, а в случай че нямате екипировка, не се тормозете – постоянно можете да наемете на място. Най-изгоден ще ви излезе престоят в Банско, с цени на хотелско настаняване от 23 евро за двойна стая, след него Пампорово, където същата услуга стартира на цена от 33 евро, следван от Боровец с цени от 40 евро за двама в интервала на празника.

Ако сте решили, че точно през тези 3 дни ще се отдадете на заслужена отмора, eSky поучава да изберете някой от СПА курортите ни. Няма да сбъркате, в случай че отидете в СПА столицата на Балканите – Велинград. Сандански също е добра алтернатива с цени на хотелите, започващи от 11 евро. 4-звезден СПА комфорт в Сапарева баня ще ви коства към 50 евро за двама с включена закуска.

Ако пък сте решили да си останете вкъщи за националния празник, само че желаете да зарадвате обичаната си за 8 март, за какво не го извършите с малко и преференциално пътешестване до Милано. Градът има популярност на шопинг дестинация – едно от обичаните занимания на множеството дами. Освен пониженията и новата сбирка в безбройните магазини, Милано е желана дестинация и поради красивата катедрала, една от най-известните опери в света „ Ла канара “ и малко известните канали, наподобяващи тези във Венеция. Цените на полетите за празника стартират от 38 евро в двете направления, а хотелското настаняване – от 22 евро за двама.

Която и алтернатива да предпочетете, не оставяйте избора си за последния миг – резервирайте в точния момент, до момента в който към момента има преференциални полети и хотелско настаняване, поучават специалистите.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР