С наближаването на два прекрасни пролетни празника – Лазаровден и

...
С наближаването на два прекрасни пролетни празника – Лазаровден и
Коментари Харесай

BILLA България посреща най-цветното издание на Фермерския пазар ОТ БГ

С наближаването на два прелестни пролетни празника – Лазаровден и Цветница, магазинът на BILLA България в гр. Габрово, ситуиран на ул. „ Орловска “ № 119, наоколо до спортна зала "Орловец ", ще посрещне специфичното издание на фермерския пазар „ ОТ БГ “.

На 9 април, от 10.00 до 17.00 часа на паркинга на комерсиалния обект, родни фермери, занаятчии и български създатели ще зарадват посетителите с достоверните предписания, формиращи от епохи българския усет и празнични произведения от родни производители и занаятчии. Един от всички гости на фермерския пазар ще има опция да завоюва премия от обичайна лотария – подбрани занаятчийски артикули.

„ Щастливи сме, че BILLA България още веднъж ще бъде хазаин на гения на земеделци, майстори и занаятчии – няколко седмици преди най-светлите християнски дни в календара и да предложим на потребителите качество и усет, които към този момент познават и се доверяват. Превръщаме фермерския пазар „ ОТ БГ “ в традиция, която клиентите ни и жителите на Габрово чакат всеки месец, “ показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.



Празничното събитие ще подхрани пролетния дух на дребни и огромни гости. За тях ще бъде готова цветна творилница. Специално за тематичните празници, уредниците са поканили производители на цветя и семена, които ще се погрижат всеки посетител да открие нещо красиво за своя дом.

Производители от района на Габрово, Плевен, Ловеч, Велико Търново, Стара Загора и Казанлък, ще предложат на гостите на събитието храни и питиета, с органически генезис, био храни, зърнени култури, масла, млечни и месни артикули, захарни произведения, виновност, оцет, мед и прополис и още доста оферти, съхраняващи националните обичаи.

Към щандовете на фермерите и селскостопанските производители, гостите ще открият богата гама от дървени предмети и аксесоари за дома, ръчно направена и декорирана керамика и стъкло, които да добавят домашната посуда, както и натурална козметика с екологично чист генезис. Изложителите ще зарадват най-малките с красиви плетени играчки, в разнородни цветове.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР