С мощно деколте се пусна тя по червения килим на

...
С мощно деколте се пусна тя по червения килим на
Коментари Харесай

Помните ли я? На 55 Скъли от “Досиетата X” се наконти като нашенско кифле с огромно деколте

С мощно деколте се пусна тя по аления килим на British Fashion Awards 2023. Аристократичното алено, с което се бе наконтила, в допълнение нагнетяваше ситуацията, а безгрижната материя на роклята наблягаше много натежалите ѝ форми. Така за всички стана пределно ясно, че за своите 55 години актрисата не се дава на надалеч по-отворените си колежки. Бюстът ѝ към момента е добре завършен и може би подухва някои подозрения за леки корекции, с цел да наподобява по-пълен и поддържан.

Каквато и да е истината за вероятните пластики в тази ситуация, факт е, че тогавашната Скъли изживява втора младост. Годините като че ли не важат за нея и безусловно смъква най-малко десетина от облика си. Кожата ѝ към момента е свежа, а елегантният, обран грим за събитието акцентира деликатните ѝ черти. Деколтето, несъмнено, бе изненада за консервативните мозъци. Според някои гърди на показ в никакъв случай не са удачна концепция, с цел да привлечеш вниманието. На 55 пък е много евентуално да предизвикаш по-скоро подбив, в сравнение с удивление.

Независимо от полярните отзиви по въпроса въпреки всичко няма по какъв начин да се отхвърли, че Джилиън Андерсън е съумяла да резервира елегантността на фигурата си и през днешния ден даже наподобява по-фина, в сравнение с в миналото. Героинята ѝ от сериала бе мъжко момиче, което не се спираше пред провокациите. В действителността обаче тя може да си разреши да бъде и секси.

Автор: jenata.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР