С много тенис, голф и боулинг разпуснаха участниците в седмото

...
С много тенис, голф и боулинг разпуснаха участниците в седмото
Коментари Харесай

Ударна доза тенис, голф и боулинг в Riu Pravets Open 2019

С доста тенис, голф и боулинг разпуснаха участниците в седмото издание на Riu Pravets Open през уикенда. Последният шампионат на фамилната тенис и СПА верига предложи на 40 тенисисти и техните близки отлични условия за спорт и релакс. При мъжете победи най-новата звезда при дилетантите Иван Златанов. От април до момента той завоюва три съревнования на Интерактив тенис и потвърди, че е в отлична форма. На финала в Правец Златанов се наложи с 6:4 над Никос Панетимитакис. Мачът за купата беше оспорван, като първенецът съумя да затвори срещата след шест мачбола.

При дамите купата взе Ива Дарданова, която в отсъствието на миналогодишната победителка Стефка Бончева надви в среща за първото място над Галина Радева с 6:3. Въпреки че загуби мача, Галина сподели, че с всеки минал шампионат на фамилната тенис и СПА верига усъвършенства формата си и скоро може да вземе купата в някоя конкуренция.

При смесените двойки любимци за купата бяха Стефка Бончева и Алекси Найденов. В спор за първото място те се изправиха против Петя Бончева и Иван Златанов и победиха с 6:3. Мачът се игра при плевел вятър, а финалистите бяха оптимално затруднени.
 Riu Pravets Open се организира благодарение на Riu Pravets Golf & SPA Resort, Профирмс и Wilson Bulgaria. Медийни сътрудници на конкуренцията бяха GoGuide, Спортал и Гонг. Всички участници получиха подарък списание GoGuide и HiComm, а спечелилите бяха наградени с ваучери за отмора в хотел Риу Правец. Иво Анев пък завоюва на лотария уикенд за двама в комплекса. Той беше измежду дебютантите в Правец и си потегли с отлични усещания: „ Доволен съм от организацията и от играта, - сподели Анев. – Всички бяха настроени извънредно другарски. Играхме в групи по три срещи, само че за жалост не съумях да се класирам за елиминациите. Нямах време за голф, само че се възползвах от безплатния ваучер за боулинг, който ни предоставиха уредниците. “

Следващият шампионат в календара на Уикенд тур е част от Green Life Tennis Holiday от 11 до 15 септември. Домакин на събитието е Green Life Resort до Созопол, а искащите могат да се включат и в тенис курс за начинаещи. Повече детайлности за веригата и за идните надпревари можете да намерите тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР