С много къса коса и брада на фона на спиращи

...
С много къса коса и брада на фона на спиращи
Коментари Харесай

Бойко Кръстанов редува работата с пътешествия

С доста къса коса и брада на фона на спиращи дъха естествена хубост в Перу – по този начин театралничи Бойко Кръстанов за няколкото невероятни фрагмента, които показа в инстаграм. В последните години артистът, който играе Гомес в сериала „ Съни бийч ”, редува работата с пътешествията. Той към този момент е посетил Колумбия, Куба, Камбоджа, Виетнам. В Европа също много е пътувал, като се изключи че живя година и няколко месеца в Дъблин, поради роля в ирландския сериал „ Ред Рок ”. По стичане на събитията Бойко, който на 21 декември ще чества 35-тия си рожден ден, се насочи към Перу дни след сватбата на колежката си Виттория Николова, с която имаха дългогодишна връзка и дори си партнираха в сериала „ Съни бийч ”.
За раздялата на актьорите за първи път се заприказва напролет на 2020г. Виттория се омъжи при започване на юли за музиканта Божидар Василев, а Бойко Кръстанов наподобява се е съсредоточил върху специалността си, като напоследък жъне обилни триумфи. Актьорът не можеше да се оплаче от липса на работа дори и в пандемията. След отварянето на театрите, въпреки че се играеше пред по-малко аудитория, Бойко не е слизал от сцената. Актьорът, който стана прочут в последната си година в НАТФИЗ с ролята на Дани Касабов в сериала „ Стъклен дом ”, цяло лято играеше в спектакъла „ Отчаяни съпрузи ”. В него Бойко си партнира с Явор Бахаров – също добил известност още като студент със сериала на Би Ти Ви, и с Даниел Пенев, с който пък се срещат и на снимачната площадка на другата поредност на медията „ Съни бийч ”. Бойко държи вниманието на публиката и с моноспектакъла си „ Всички страхотни неща ” с режисьор Владо Пенев. След късата почивка, в която Кръстанов очевидно се е отправил към Перу, феновете отново ще могат да го гледат в двата спектакъла, както и в представленията на Малък градски спектакъл „ Зад канала ” – „ Шекспирин по време на пандемия ” на Теди Москов и „ Празникът ” на Явор Гърдев.

Кръстанов е удовлетворен, че достигнал досега, в който може да избира в какви планове да взе участие. Когато си млад, всичко ти е забавно, споделял е той, а в този момент, когато е по-независим финансово до някаква степен и е добил опит в специалността, си разрешава да сортира функциите си. Това за него е тип триумф. Той е споделял, че не се усеща като човек, достигнал кой знае какви небеса в специалността, само че пък прави оценка постигнатото. „ Добре се усещам към името си след ангажимент, за който съм положил доста старания. Срещата, пътят, който съм минал в един логичен развой, по какъв начин се е трансформирало мисленето ми след него - тогава се чувствам добре. Като в представлението „ Празникът ” на Явор Гърдев. Като в „ Пияните ” - отново той е режисьор. Като в постановката „ Петел ”, която доста одобрявам ”, казвал е артистът.

Той е доста удовлетворен и от триумфа на моноспектакъла си „ Всички страхотни неща ”, в който героят му намира наслада в простите неща от живота. Този моноспектакъл запълнил визиите му, споделял е Бойко, за неща, за които преди не се замислял. Като да вземем за пример за депресията. За благополучие Бойко Кръстанов не е изпадал чак в толкоз крайни положения, само че като множеството хора също е минавал през сложни интервали. „ Моментите, в които съм бил най-лабилен са свързани с персоналния ми живот. Със загуба на близки хора. С любови и раздели, такива неща ”, споделял е артистът, несъмнено, без конкретика.

Той по този начин и не е коментирал разлъката си с Виттория. По принцип заобикаля да приказва за персоналния си живот. И въпреки всичко предходната година Бойко показа при своя медийна изява: „ Всеки е друг съгласно индивида насреща. Така можеш да осъзнаеш кой ти е непосредствен - когато пред него минимум мислиш за себе си и по какъв начин ще изглеждаш в обстановката. Този човек за мен беше Виттория. С нея се усещах най-себе си. Не се цензурарих и бях най-добре с версията, която представям на другия човек за мен. Приятелите ми са друго. С приятелите си от време на време държа гарда, другото е по-интимно. С приятелите повече мислиш за себе си и по какъв начин изглеждаш в обстановката ”.

Бойко Кръстанов е много самокритичен, което признавал е, в някои обстановки му пречи. Например, когато би трябвало да работи по-егоистично в специалността, непосредствено да се съобщи, да каже какво желае. Освен това е от хората, които доста се самонаблюдават и някак не могат да омаловажат външната оценка. А в работата, особено за актьорската игра, вреди да мислиш освен за това какво би трябвало да правиш, а и по какъв начин наподобява в профил. Трудно е да преодолее навика да се пробва да се следи в профил, изключително в случай че насреща има мощен престиж. Бойко счита, че с цел да се озапти тази вътрешна битка е нужно време, струпване на повече книги, филми, представления, изложения. Това е и измежду аргументите да се стреми да пътува повече, да опознава света. Актьорът, който се интересува и от история, има вяра, че това обогатяване е значимо за специалността.

„ Колкото и да четеш за нещо, то си остава доктрина, в случай че не е минало през теб. Богатият житейски опит е главен. Затова виждам да пътувам, да върша някакви неща за първи път. Да провокирам срещи с непредвиденото ”, споделял е Бойко. По-често той пътува в дребна компания, само че се е отправял на пътешествия и с огромна група. Пътувал е и самичък – в Португалия и Испания. Тъкмо в Испания, по-точно в Барселона, той посрещна новата 2022 година Що се отнася до персоналния му живот, Бойко не поддава на любознанието при медийните си изяви. Както сподели един път с усмивка в изявление за предаването „ Преди обед ” през декември, предходната година: „ Личният ми живот не инцидентно се назовава персонален ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР