С много емоции и рок енергия легендите FOREIGNER ще отбележат

...
С много емоции и рок енергия легендите FOREIGNER ще отбележат
Коментари Харесай

FOREIGNER ще отпразнуват юбилея си навръх концерта в Арена Армеец

С доста страсти и рок сила легендите FOREIGNER ще отбележат 40-годишния си празник точно по време на концерта в Арена Армеец на 9 май. Датата е специфична за музикантите, които дават обещание незабравимо шоу и разтърсващ лайв за всички почитатели у нас. Един от създателите на именитата група - Mick Jones не скрива вълнението си за идното турне, като споделя, че изненадите и положителното въодушевление за публиката са обезпечени.
" Никога не съм си представял преди четиридесет години, когато създадохме FOREIGNER , че ще продължим да обикаляме по света и да изпълняваме музиката, която обичаме през всичките тези години. Не мога да изразя благодарността, която изпитвам, когато почитателите ни споделят истории за това, по какъв начин песните ни са оказали въздействие върху живота им”, разкрива великият китарист Mick Jones .

Всичките най-големи шлагери на световноизвестните музиканти ще могат да чуят многочислените им фенове по време на юбилейното шоу в София: “Juke Box Hero”, “Cold As Ice “, “Waiting For A Girl Like You”, “Feels Like The First Time”, “Urgent”, “Say You Will”, както и шлагер номер едно “I Want To Know What Love Is”. Рок величията са подготвили още една изненада за публиката – 40 шлагера за 40 години на сцена, събрани в специфичен едноименен албум. В компилацията са включени и две изцяло нови композиции, които FOREIGNER ще показват и у нас.
Рок събитието на 2018 година е на 9 май от 20:30 часа в Арена Армеец София. Билетите за концерта на именитите FOREIGNER са на цени от 30 лева до 80 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.
Организатор e Moko Solution. Повече информация – Foreigner live in Sofia - Official Event.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР