С митинг-концерт пред паметника на Стефан Стамболов в София официално

...
С митинг-концерт пред паметника на Стефан Стамболов в София официално
Коментари Харесай

Стефан Иванов: Ще постигна сигурност за гражданите и бизнеса, прозрачност в разходите на общината и почтеност в управлението на София

С митинг-концерт пред паметника на Стефан Стамболов в София публично бе закрита предизборната акция на коалиция НФСБ – БДС „ Радикали “, подкрепени от Движение Демократично Действие и Общество за Нова България.

Пред множеството застанаха претендентът за кмет на столицата и лидер на листата Стефан Иванов, Валери Симеонов, водач на НФСБ, Цветан Манчев, ръководител на БДС „ Радикали “ и претендентите за общински съветници на обединението.

Всички бяха безапелационни, че Стефан Иванов ще вкара повече ред и сигурност в София и ще работи за по-ефективно и по-динамично развиване на града, в духа на най-хубавите обичаи на столицата.

„ Провеждаме заключителния си протест тъкмо тук, тъй като Стефан Стамболов е помнен като един от най-прямите, почтени и енергични политици. – съобщи в своята тирада Валери Симеонов, водач на НФСБ – Това, което ние четвърта година опитваме да постановяваме в Народното събрание, е покрай модела, който Стефан Стамболов сложи при започване на нова, възродена България.


Искаме да върнем в политиката честността, прямотата, истината. Правим всичко това в отбрана на ползите на българския народ и на българската държавност.

Последователно пазиме ползите на дребния и междинния бизнес. Затова през вчерашния ден в Пловдив три браншови организации – сдруженията „ Българската домашна ракия “, „ Училищен плод и мляко “ и на дребните търговци на горива и притежатели на бензиностанции, с обща декларация поддържаха Националния фронт за избавление на България.

Това е самопризнание за поредните старания, положени от НФСБ през последните две години, постоянно в тежки препирни и конфликти с изпълнителната власт и с Народното събрание, да върнем правото на тези три сектора да съществуват.

Надали друга партия може да покаже по какъв начин на дело, а не с приказки, пази ползите на дребния и междинния бизнес – най-продуктивната каста в българското общество. Мисля, че дейните и виновни българи би трябвало да бъдат показани в Столичния общински съвет.

Затова най-естествената коалиция, с която търсим доверието на гласоподавателите в столицата, е сред най-патриотичната партия НФСБ и партии, които са наследници на най-хубавите хрумвания на Съюз на демократичните сили, с консервативна ориентировка, защитаващи ценностната система на българския народ.

Издигнахме за претендент за кмет на София Стефан Иванов, ръководител на „ Движение демократично деяние “, тъй като за нас общото е доста по-важно от персоналната, или тяснопартийната реализация. Макар и младеж, той е с извънредно богат опит и в негово лице гласоподавателите от София ще намерят най-хубавия представител на техните ползи и упования.

Никой от останалите претенденти няма зад тила си 12 години работа в общинския съвет в София, никой различен няма толкоз потвърдени на дело резултати. В предизборната акция се опитахме да притеглим вниманието на столичани не с ефектни акции, не с викове и веене на байраци и знаци, а със спокойна, рационална тирада и с оферти, които са в полза на елементарните жители.

Тук съм, с цел да прикани столичани да гласоподават на 27ми октомври с разсъдъка си и да отделят хората на действието от останалите. Предлагаме им да изберат млади, енергични и осъществени хора, хора от бизнеса, хора на делото, хора на резултатите. При нас „ политици-калинки “ няма. Всеки идва от неговата специалност, с неговия опит, с неговия персонален морал. “

„ Трудно е кажа освен това след Валери Симеонов, тъй като, когато Валери Симеонов приказва, даже Бойко Борисов мълчи. – сподели в словото си Цветан Манчев, ръководител на БДС Радикали и съпредседател на обединението – Нашият път с НФСБ и с другите сътрудници стартира неотдавна, само че аз съм уверен, че той ще бъде дълъг.

Издигаме за претендент за кмет на София господин Стефан Иванов, - човек с опит и морал, тъй като за тези 12 години никой не съумя да се похвали, че го е купил като общински консултант. Той е най-достойният претендент.! Апелирам всички същински седесари да гласоподават с номер 69 “.

„ Нашата стратегия има доста съответни оферти, и, с цел да не си ги присвоят от другите партии, ще напомня двете най-важни. – акцентира в словото си Стефан Иванов - Първото е за основаването на обществен указател, в който всеки един масраф на общинските разноски ще стане обществен.

Тази информация ще може да се ревизира от всякъде. Второто е София да се развива на север и на изток, а освен нагоре във високо строителство. Центърът на София е задушен от безидейни решения, доста постоянно плод на корупционни практики. Ние сме хората, които имаме куража, волята, самочувствието, опита и силата да създадем по този начин, че София в действителност да стане по-сигурно място за живеене.

Трябва да върнем духа на остаряла София, тъй като София не е просто урбанизирана територия, а страст, прекарване и визия за бъдещето. “ Той благодари на доброволците, които цялостен месец провеждат срещи на претендентите с жителите във всички квартали на столицата, както и на всички съидейници, които го поддържат. „ Срещите ми с гласоподавателите ще продължат до края на седмицата, тъй като държа да приказвам персонално с тях и да показва концепциите и вижданията си. “ сподели Стефан Иванов.

Представителите на локална коалиция НФСБ (НФСБ БДС Радикали) приканиха столичани да гласоподават на 27-ми октомври за рационална и почтена смяна в София номер 69 в бюлетините за кмет и за общински съветници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР