С малки изключения в представянето на националния отбор е ясно

...
С малки изключения в представянето на националния отбор е ясно
Коментари Харесай

Пламен Марков: Думите на Гонзо са обидни

" С дребни изключения в представянето на националния тим е ясно накъде вървим, а резултатите са най-прекият аршин за оценка. От време на време се появява лъч светлина, какъвто бе мачът със Сърбия, само че няма наклонност. Липсата на поредност и причинност в представянето е красноречиво и не дава съображение за вяра, че футболът ни потегля в позитивна посока и по-добро спортно-техническо равнище ", съобщи Пламен Марков - последният треньор, класирал ни на огромен конгрес - Евро 2004.

" Още преди 12-13 години споделих какво би трябвало да се промени. При втория си престой в националния тим показах доста неточности. Това бе повода да се откажа от специалността си. Направих го, тъй като видях, че метода, по който българският футбол се ръководи ще докара до положение, в което не желая да вземам участие. Разбира се, не съумях да предвидя, че ще стигнем чак това дъно. За страдание времето за промени бе тогава ", добави той.

Ето какво още сподели пред " Тема спорт ":

Сега към този момент е доста късно и сегашното управление на футболния съюз не е способно да ги извърши.

В БФС няма хора визионери, които можеха да плануват следствията и да ги предотвратяват. Аз видях, че нещата вървят в извънредно неприятна тенденция и реших, че е най-добре да се отдръпва, с цел да не вземам участие в това нещо. За огромно страдание към днешна дата се оказвам прав, въпреки че доста желая футболът ни да е на по-високо равнище.

Думите на Георги Иванов не звучат съществено. Платени? От кого са платени? Подобни викания се чуват съвсем на всеки мач от родното състезание. И там ли последователите са платени? Или би трябвало да им харесва продукцията и равнището, на които стават очевидци. Явно за хората в БФС е значимо единствено да обезпечат самолетни билети и 5-звездни хотели на футболистите…

Тяхната визия стига до там. За тях това е задоволително за развиването на футбола ни. Дай Боже, Димитър Бербатов и хората от екипа му съумеят в начинанието, с което са се нагърбили. Да ги наречеш “аматьори ” в случай, че са покорили едни от най-високите върхове е смехотворно. Не знам дали те ще съумеят, само че желая да получат късмет, тъй като се видя, че актуалното управление се провали тотално. Думите на Георги Иванов звучат обидно за него, изключително в случай че се счита за единственият експерт ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР