С лед едно от най-значимите съдебни дела в най-новата история

...
С лед едно от най-значимите съдебни дела в най-новата история
Коментари Харесай

Отново активистки изказвания на Оскарите

С лед едно от най-значимите правосъдни каузи в най-новата история на Съединени американски щати, Холивуд не пропусна опцията да разяснява междурасовите връзки и полицейското принуждение.

Темата бе подхваната неколкократно на раздаването на американската киноакадемия, съобщи Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Трябва да съм почтена, в случай че нещата се бяха развили по различен метод предходната седмица в Минеаполис, може би щях да заменя токчетата си за кубинки ", сподели Реджина Кинг, която откри шоуто.

Тя имаше поради признаването на виновността на някогашния бял служител на реда от Минеаполис Дерек Шовин за гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд.

"Днес полицията ще убие трима души и на следващия ден полицията ще убие трима души, и вдругиден полицията ще убие трима души ", сподели пък Трейвън Фрий, спечелил "Оскар " за късометражен филм.

Актьорът и режисьор Тайлър Пери прикани да не бъдат ненавиждани цветнокожите и хората от ЛГБТ общността, само че също по този начин подаде ръка и на полицията. "Отказвам да ненавиждам някого, тъй като е полицейски чиновник ", сподели той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР