С лайф от банята изненада Андреа в инстаграм часове след

...
С лайф от банята изненада Андреа в инстаграм часове след
Коментари Харесай

Андреа от банята: Дали съм с Кубрат е личен въпрос

С лайф от банята изненада Андреа в инстаграм часове след 34-тия си рожден ден. Блондинката пушеше електронна цигара и отговаряше на въпроси на почитатели, измежду които и интимни. Бившата пайнерка не се подразни, само че пък обясни, че защото към този момент си е изпатила от откриване на персоналния си свят, счита оттук нататък да го резервира за себе си.

„ Много е лично”, отвърна Андреа, когато фенка я попита дали с Кубрат Пулев са дружно. Изпълнителката на „ Полудей” посочи, че е доста неприятно, когато чете публикации за себе си, в които се разказват дори и възприятията й. Затова към този момент желала това, което се случва в персоналния й живот, да си остане единствено за нея. Смята, че колкото по-малко хора знаят за сърдечните й безредици, толкоз по-спокойна и щастлива ще е. И въпреки всичко Андреа изненада с признание: „ Мисля, че персоналният живот към този момент за мен няма такова значение... Едно време имаше, имах вяра в някои неща, в този момент към този момент нямам доверие много-много. Вярвам в кариерата, музиката и това ще бъде основната тематика, цел в живота сега. Така че всичко останало към този момент няма значение за мен”, отсече пухкавата русокоска.

Андреа показа преди дни ария на испански език, а в диалога с фенове показа, че приготвя и попфолк ария за пролетта. Освен това желала да записва и на съветски език, само че с цел да звучи по-добре и да пооправи акцента си, счита да върви на уроци.

Въпреки че посочи решението да пази в загадка любовните си трепети, на рождения си ден Андреа показа стори в инстаграм, в което е държи много окосмена мъжка ръка. Съвсем естествено, стартираха догатки, като множеството отхвърлиха разновидността ръката да е на боксьора Кубрат Пулев, с който бяха дълги години дружно и се разделиха много бурно.
И в лайфа й феновете продължиха да задават персонални въпроси, въпреки че певицата бе безапелационна, че не желае такива. Все отново тя отговори на някои от тях. „ Мисля, дори искам”, показа Андреа, когато я попитаха дали мисли скоро да стане майка. По-късно русокоската добави, че би желала да има момче.

Тъй като Андреа включваше фенове онлайн на инцидентен принцип, което постоянно допуска някакъв риск, се натъкна и на подбудител. В края на лайфа юноша, който показа, че пийва уиски, насочи много непристоен, даже пошъл въпрос към певицата. Учудващо, Андреа нито се ядоса, нито увеличи звук. Дори не трепна, просто отвърна: „ Нали знаеш, че в този момент ще би трябвало да те изключа?”. После, до момента в който избираше различен обожател за видео диалог, тя разясни: „ Момчето е пийнало, незадоволено на всичкото отгоре”. Искала положителни диалози, а пък въпросният юноша решил да си излее простотията, тъй като нямал какво да прави. „ Не мога да разгадавам единствено на положителни хора, има и отрицателни. Алкохолът не е решение”, добави Андреа. Тя даже се пошегува, когато включи онлайн следващата почитателка: „ Нали няма да ми задаваш перверзни въпроси?”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР