С красивото си пристанище, замъка на Тюдорите и плажа със

...
С красивото си пристанище, замъка на Тюдорите и плажа със
Коментари Харесай

Живеем в идиличен крайморски град, избран за „най-депресиращото“ място в Обединеното кралство… но туристите и знаменитостите не могат да разберат защо

С красивото си пристанище, замъка на Тюдорите и плажа със Син байрак, може би е изненадващо, че Фалмут има е разгласен за най-депресиращото място за живеене в Обединеното кралство.

Градът в Корнуол бе почетен със съмнителното отличие от сатиричния уеб страница iLiveHere.co.uk, гласуван от обществеността в каналите му в обществените медии.

Екипът на iLiveHere призна: „ Не знаем безусловно нищо за Falmouth. Потърсихме го в Гугъл, наподобява картинно, само че сме сигурни, че е фасада, на която търгува, а кои сме ние, че да слагаме под подозрение мъдростта на тълпата? “

Докато туристите са значително комплицирани от премията, локалните са по-малко сюрпризирани, като жителят Джо Тренгов, 23, упреква за това „ резултата на витрината “.

„ Разбирам за какво е определен за най-депресиращия град в Обединеното кралство “, сподели той пред The ​​Sun, когато го посетихме тази седмица.

„ Falmouth има малко резултат на витрина – наподобява красиво, само че има своите проблеми.

„ Тъй ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР