С корсета положението е малко мразя те, обичам те“, но

...
С корсета положението е малко мразя те, обичам те“, но
Коментари Харесай

9 тоалета, които доказват, че тази ключова тенденция от 2000 година се завръща

С корсета ситуацията е малко „ ненавиждам те, обичам те “, само че каквото и да е вашето отношение към него, можем да ви уверим, че той прави своето блестящо завръщане този сезон. Доказа го и Джиджи Хадид, която също го избра за тоалета си, с който отпразнува рождения си ден единствено преди броени дни. Нейната сестра Бела също нееднократно се е появявала с корсет под друга форма, наблягайки с него съвършената си форма. Той се открои и в пролетно-летните сбирки на, Givenchy, Balmain и Dolce & Gabbana, с която затвърди позициите си на наложителен детайл от дрешника ни този сезон. 
               

Въпреки спорната си история, корсетът завладя стилната сцена през 70-те години на предишния век. Историята му стартира още през XVI век, когато се трансформира в една от главните елементи на женския тоалет. По-късно през XX век особено място заема и в моделите на дизайнера Поп Поаре, само че по време на двете международни войни последователно отпада от света на модата. Докато не се завръща още веднъж през 70-те с помощта на безконечната бунтарка Вивиан Уестууд, последвана по-късно от другите новатори в промишлеността – Тиери Мюглер и. Все отново още помним корсетът, който Готие основава особено за поп иконата Мадона за нейното турне Blond Ambition през 1991 година
               

Как обаче можем да носим корсет през 2022 година? Виждаме го в разнообразни тълкования, даже и под формата на деним, когато може да се включи в цялостна деним визия, както го прави. Корсетът може да е от дантела и да припомня на долни дрехи и да се носи вместо топ в комбиниране с дънки или необятен панталон.
               

Друг забавен вид е носенето му върху тишърт, риза или поло блуза, като по този метод може да бъде част от ежедневния ни стайлинг. Но сигурно би бил и съвършен за идните плажни празненства, защото корсетът сигурно е дреха, която не може да остане незабелязана. Все пак толкова изтънчено и красиво акцентира тялото!
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР