С колко ще се увеличат основните заплати на полицаите ще

...
С колко ще се увеличат основните заплати на полицаите ще
Коментари Харесай

С колко ще се увеличат заплатите на полицаите?

С какъв брой ще се усилят главните заплати на служителите на реда ще стане ясно, когато в Народното събрание мине гласуването на бюджета , защото 55 млн. лева не са окончателната цифра. Това изясни зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов и добави, че тази цифра може да се промени надолу или нагоре, като това зависело от политическата воля.
 
" Синдикатите единомислещо показаха задоволството си от това, което политическото управление е направило за тях през този шестмесечен интервал ", сподели още Балабанов.
 

Той изясни, че това са споделили синдикалните организации през вчерашния ден, когато е била разисквана рамката на новия групов трудов контракт в Министерство на вътрешните работи. Балабанов добави, че в раздел синдикална активност каквото е било препоръчано от синдикатите е било утвърдено от политическото управление.
 
Той дефинира настояванията на синдикатите като обективни и добави, че политическото управление ще се стреми да ги удовлетвори. Балабанов разгласи още, че през април се чака Министерство на вътрешните работи да получи още 300 нови автомобила.
 

Главният секретар Младен Маринов разяснява, че настояванията на синдикатите са изцяло основателни . По думите му, един служител на реда, с цел да пази обществото, първо би трябвало да има сигурност за себе си. Той призна, че в избрани посоки в Министерство на вътрешните работи има проблеми , които обаче не са от през днешния ден и са се натрупвали с времето, само че се вземат решение по отношение на опциите на страната.
 

Маринов разгласи, че следва служителите на реда да се оборудват със средства за персонална отбрана . Той добави, че до европредседателството полицията би трябвало да се оборудва по-добре.

Политическото и професионалното управление на Министерство на вътрешните работи през днешния ден честитиха на чиновниците на Министерство на вътрешните работи професионалния празник на българската полиция на тържествена гала пред Групово дело " Национална полиция ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР