С известна доза късмет Валенсия остана в борбата за място

...
С известна доза късмет Валенсия остана в борбата за място
Коментари Харесай

Валенсия мина между капките и запази шансове за Европа

С известна доза шанс Валенсия остана в битката за място в Лига Европа. В среща от предпоследния кръг на испанския шампионат отборът от “Местайя” се наложи вкъщи с 1:0 над последния в класирането Еспаньол. Така “лос че” са на точка от заветното седмо място, само че пък в неделя им следва посещение на Севиля, който се бори за бронзовите медали.

Тъй като към този момент бяха изпаднали, футболистите на Еспаньол действаха без никакво напрежение. Те имаха доста повече шансове в дуела с Валенсия, само че опитът на “прилепите” си сподели думата.

Кевин Гамейро осъществя в 17-ата минута след отлична асистенция на Феран Торес. След това гостите не съумяха да осъществят нито едно от ситуациите си. В добавеното време Валенсия остана с човек по-малко след изпъждане на Хауме Коста с пряк червен картон, само че нямаше време даже за изравнително попадение.

Еспаньол ще се сбогува с Ла Лига в неделя, когато е хазаин на Селта. СТАТИСТИКА ОТ МАЧА КЛАСИРАНЕ Ла Лига 37 кръг, четвъртък 16 юли  Валенсия 1:0краен резулат  Еспаньол
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР