С изказвания на двама от най-успешните и дългогодишни кметове на

...
С изказвания на двама от най-успешните и дългогодишни кметове на
Коментари Харесай

ГЕРБ отговаря на ултиматума на ПП-ДБ

С изявления на двама от най-успешните и дългогодишни кметове на ГЕРБ – Даниел Панов на Велико Търново, и Димитър Николов – на Бургас, в старопрестолната столица стартира националното заседание на ГЕРБ.

Очаква се то да вземе решение за идните локални избори наесен, както и да отговори на новия ултиматум, наименуван „ Механизъм в 7 точки “ на ПП-ДБ, които изискват от ГЕРБ-СДС безусловна поддръжка за промените им.

Уртиматумите, изискванията са част от една игра. Ние в сходна игра не участваме, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Тъй като от през вчерашния ден се появяват някакви условия, гаранции, ултиматуми, съм длъжна да кажа, че ние съблюдаваме към този момент утвърдената обща законодателна стратегия, продължи тя. Тя е в 25 точки и е обществена.

Поели сме ангажимент да се съблюдава времеви график и към този миг сме изпълнили някои от точките. Първата беше правосъдната промяна.

Години наред някои я развяваха като знаме. Но когато ГЕРБ се ангажира, това стана допустимо и бе признат Наказателно-процесуалния кодекс, сподели Атанасова.

Гледайте онлайн.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР