С интерпретации на бразилски хитове и соул джаз песни е

...
С интерпретации на бразилски хитове и соул джаз песни е
Коментари Харесай

Марио Бионди представя най-новият албум „Brasil" на концерт в НДК

С тълкования на бразилски шлагери и соул джаз песни е новият албум „ Brasil " на Марио Бионди, който публиката ще може да чуе онлайн на 18 октомври от 20:00 часа в зала 1. Любопитна е версията на „ Smooth Operator " (Шаде), в която Бионди си партнира с тромпетиста Тил Брьонер.

Италианецът неприкрито акцентира тембъра си с този на именития соул артист, чийто глас се е трансформирал в емблема на богатия и провокативен тон - Бари Уайт. В новия си албум Бионди извършва песни на Жобим, Джаван, Анри Салвадор, Шаде. Преди да зарадва българската аудитория Марио ще изнесе концерти в Унгария, Русия, Тунис, Англия и Украйна.

Певецът идва в София по покана на Национален замък на културата и Фондация „ Аполония ", а концертът е част от турнето на изпълнителя за 2019 година.

Билети за концерта на Марио Бионди в зала 1 на 18 октомври можете да закупите от касите на Билетен център - НДК и онлайн на tickets.ndk.bg и eventim.bg.

За най-големите фенове на Бионди уредниците плануват ВИП билети в стеснен брой. Притежателят им ще има опция да се потопи в атмосферата на събитието, възползвайки се от обособен вход за концерта през Клуб 1, особено посрещане с коктейл и музикално оформление и места с отлична видимост.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР