С идването си на стадиона всеки един ще даде лъч

...
С идването си на стадиона всеки един ще даде лъч
Коментари Харесай

Стилиян Петров пред БНТ: С идването си на стадиона всеки един ще даде лъч светлина на хората, които се борят с тази коварна болест

С идването си на стадиона всеки един ще даде лъч светлина на хората, които се борят с тази подла болест. Това съобщи Стилиян Петров в изявление особено пред Българска национална телевизия ден преди „ Мача на вярата “.

„ Може би 70-80 % от тези футболисти и звезди, които ще играят, са взели участие и други мои събития и са видели защо се борим, какво желаеме да реализираме и какво желаеме да дадем на всички хора, които се борят. Така, че там нямаше доста молебствия. Просто всеки един знае какъв брой е значима тази идея за мен. Всеки един от нас е имал член на фамилията си, другар или прочут, който се е борил с такава болест и знае какъв брой мъчно и по какъв начин трансформира живота “, съобщи Петров.

Борбата с подлата болест е тежка и всеки човек се нуждае от поддръжка, споделя някогашният капитан на националния тим.

„ Някои от нас съумяват, други не съумяват. Но ние се опитваме да си подкрепяме, да се поддържаме, да бъдем положителни в най-трудните моменти. С едно идване на стадиона, с един билет можете да дадете късмет на този, който се бори, да получи лъч вяра и поддръжка “, добави той.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР