С идването на 2022 година започнаха предсказанията каква ще бъде

...
С идването на 2022 година започнаха предсказанията каква ще бъде
Коментари Харесай

Защо е абсурдно да вярваме в хороскопа

С идването на 2022 година започнаха предсказанията каква ще бъде тя, кога ще има Ретрограден Меркурий и кой ден е най-подходящ, за да сключите брак. В общия смисъл думата " хороскоп " е особеност и предсказание на някого съгласно от времето на раждане.

Първите хороскопи са засвидетелствани във Вавилон и датират от 410 година пр.н.е., което показва, че това далеко не е откритие на настоящия човек, написа каналът във vbox7.

Ето обаче няколко аргумента, за да не приемате дневния ви хороскоп като чиста монета и да вложите всички усилия сами да предопределите деня си:

Фалшиви са

Истината е, че вие не знаете кой стои зад хороскопа, който четете в обичаното си списание или уеб страница. Повечето пъти са преводни изявления, които са украсени с богатото въображение на основателя. Така не подреждането на планетите е решаващо за това да имате противен ден, а сходен е денят на индивида, който седи зад хороскопите. Изводът е, че ако все пак желаете да прочетете хороскопа си, би трябвало да търсите съответни източници.

Генерализиране

Нима вярвате, че всички хора, които са зодия Везни, ще имат застрашителен ден на работа, защото ще получат дълго чаканото повишаване, за което са прочели в хороскопа си? Вселената не работи по този метод и за да получите кариерното насърчаване, за което мечтаете, би трябвало да се потрудите, а не просто да си прочетете дневния хороскоп. Животът ви не зависи от деня ви на раждане В интернет се върти една хумореска, която гласи: " Попита ли те кога си роден, бягай от нея ". Шегата встрани, единствено че нима вярвате, че денят ви на раждане е определящ за целия ви живот?

Законът за привличането

Вероятно ви се е случвало да ви се сбъдне " предсказанието " от хороскопа. Истината е, че човек вижда това, което желае да види. Мозъкът ви се настройва, че би трябвало да ви се случи написаното и вие сте жертва на персоналното си търсене и деформиране на ситуациите, за да паснат на " пророчеството на звездите ".

Заради Ретроградния Меркурий е

Крайно време е да спрем да се оправдаваме с ретроградния Меркурий. Той не е виновен за неприятните решения, които сами избираме да вземем. Много е удобно да изтъкнем това като причина за мрачното си вдъхновение, единствено че вероятно голяма част от нас не са много наясно какво таман значи дадена планета да е ретроградна.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР