С хората от записите и с техните ортаци от тъмните

...
С хората от записите и с техните ортаци от тъмните
Коментари Харесай

Президентът: Когато държавата е слаба, мафията е силна

С хората от записите и с техните ортаци от тъмните политически сенки ли да го свикам? Не мисля, че това е от изгода за националната сигурност. Потвърждава се максимата, че когато страната е слаба, мафията е мощна. А страната е слаба, тъй като настоящето ръководство бе заченато в скандални записи и умерзително съглашателство и сега отговорността е изцяло размита. Така президентът Румен Радев разяснява тематиката дали ще свика Консултативния съвет по национална сигурност поради убийствата.

По думите му с държанието си властта тласка обществото ни към безпорядък и принуждение, разрушава демократичния консенсус, който е в основата на мирния ни преход и без който няма европейска вероятност за България.

" Публикуват се черни описи на жители и публицисти, притискат се медиите, приканва се към цензура, овладяват се Министерство на вътрешните работи и службите за опорочаване на изборите и за тяхното потребление за користни политически и стопански цели. освен това - лумпензира се политическият спор с агитки и закани. Посяга се на Конституцията ", сподели той, представен от Българска национална телевизия.

Радев сподели още, че българите чакат отговори каква е ролята на Алексей Петров в " стъкмяването на обединението ", какви задължения са поемани към него и какви високи постове са му обещавани, от кого и при какви условия.

България има потребност от сливане против похищението на демокрацията , сподели още той. Заяви, че 3 март е идеята, която сплотява милиони българи у нас и по света.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР