С хеттрик на премиера Бойко Борисов Витоша (Бистрица) победи Нефтохимик

...
С хеттрик на премиера Бойко Борисов Витоша (Бистрица) победи Нефтохимик
Коментари Харесай

"Витоша" спечели титлата при ветераните след хеттрик на Бойко Борисов

С хеттрик на премиера Бойко Борисов " Витоша " (Бистрица) победи " Нефтохимик " с 6:3 и завоюва държавното състезание по футбол за ветерани. Двубоят се игра на стадион " Трейс сцена " в Стара Загора.

Освен с три гола Борисов се регистрира с една асистенция и една греда. Той получи и премията за голмайстор на шампионата. В полуфиналите министър председателят вкара едно попадение за триумфа с 2:1 против ветераните на " Лудогорец ".

Светослав Петров откри резултата във финала в средата на първото полувреме след асистенция на Борисов, който по традиция играеше като централен нападател. След половин час игра някогашният полузащитник на ЦСКА означи второ попадение.

Малко преди почивката " Витоша " стигна до трети гол посредством Денимир Пасхалис. Минута след началото на втората част " бистришките тигри " получиха дузпа, която Бойко Борисов вкара за 4:0.

Фотогалерия: Майсторството да победиш "Лудогорец ", или Борисов и "тигрите " в деяние >

Две минути по-късно " Нефтохимик " понижи резултата с гол на Пламен Крумов. В 65-ата минута гредата спря удар на Борисов. Шест минути по-късно министър председателят получи топката непокрит на далечния завършек на вратарското поле. Той стреля, а топката се удари в напречната греда и тупна зад голлинията.

Секунди по-късно се стигна до огромно безредие в наказателното поле. Борисов насочи удар, който беше избавен, след което се строполи на тревата. Топката обаче се върна назад в него, той се изправи и на метър от голлинията я изпрати в мрежата.

В края на дуела " Нефтохимик " върна две попадения и понижи до 3:6. В хода на срещата отборът от Бургас още два пъти прати топката във вратата, само че попаденията бяха анулирани поради засади.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР