С хеттрик на Дюкенс Назон ЦСКА-София разби с 5:1 Ботев

...
С хеттрик на Дюкенс Назон ЦСКА-София разби с 5:1 Ботев
Коментари Харесай

ЦСКА-София разби Ботев Враца с 5:1

С хеттрик на Дюкенс Назон ЦСКА-София разруши с 5:1 Ботев Враца като хазаин в 30-и кръг на шампионата. Червените приключиха постоянния сезон на второ място. Тимът на Саша Илич има 73 точки, една по-малко от водача. Ботев Враца остава на 11-та позиция с 28 точки.

Домакините поведоха в 14-ата минута. Иван Турицов бе прецизен от дузпа, откакто Маурисио Гарсес бе съборен от Диего Фераресо..

Осем минути по-късно Дюкенс Назон на празна врата повиши на 2:0. Той беше прецизен при добавка, откакто удар на Линдсет бе избит в гредата от Красимир Костов.

В 52-ата минута ЦСКА-София стигна до трети гол. Мено Кох засече с глава центриране от корнер и не остави шансове на Костов. Секунди по-късно се стигна и до четвърти гол. Фелипе сбърка, Гарсес стреля в тялото на Костов, а Назон вкара добавката за 4:0.

Ботев Враца върна едно попадение в 55-ата минута, когато Браян Мендоса бе изведен самичък против Димитър Евтимов и не сбърка.

Четвърт час преди края ЦСКА направи резултата 5:1. Линдсет проби през центъра и подаде към Назон, който с удар в далечния ъгъл оформи своя хеттрик. Той е първи за него с аления екип.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР