С голям концерт на площада на рок легендите Б.Т.Р. и

...
С голям концерт на площада на рок легендите Б.Т.Р. и
Коментари Харесай

Габрово изпрати 2021-а с концерт на Б.Т.Р.

С огромен концерт на площада на рок легендите Б.Т.Р. и заря жителите на Габрово още веднъж изпратиха остарялата 2021 година. Традицията габровци да изпращат остарялата година първи на планетата на 30 декември, е от няколко години. Празнуването под намерено небе в града на Рачо Ковача се оказва по-скоро прелестно изключение в страната, където доста общини анулираха посрещането на Новата година и празничната заря на площада.
 БГНЕС
За поредна година в столицата на хумора Габрово гърмят фойерверки за Нова година на 30 вместо на 31-ви декември. Преди години концепцията хрумнала на локалната администрация, откъдето се майтапят, че по този начин заобикалят галактическите възнаграждения на изпълнителите точно на Нова година, защото за спестовните габровци това е непростим разкош.

Много поданици и посетители на града се стекоха довечера на централния площад, с цел да се забавляват и танцуват с хитовите на рок легендите Б.Т.Р.
 БГНЕС
След концерта , който нажежи пристрастеностите на заснежения площад, небето над Габрово бе огряно от празнични илюминации.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР