С гол с глава на Хари Кейн в 96-ата минута

...
С гол с глава на Хари Кейн в 96-ата минута
Коментари Харесай

Хари Кейн спаси Тотнъм срещу Челси с гол в добавеното време

С гол с глава на Хари Кейн в 96-ата минута Тотнъм измъкна точка от лондонското дерби с Челси и срещата приключи 2:2. Двубоят предложи извънредно представление, което с изключение на четирите гола добави като екзотика изгонени треньори и конфликти.

Рийс Джеймс изведе сините напред в резултата в 77-ата минута, само че в 6-ата минута на добавеното време необикновен отскок на Кейн след осъществяване на корнер донесе равенството.

Мениджърът на Челси Томас Тухел и сътрудника му от Тотнъм Антонио Конте, някогашен ментор на съперника, получиха червени картони след края на дуела. Двамата в началото си подадоха ръце, само че Тухел стисна ръката на италианеца малко по-силно и безусловно не го пусна. Конте попита: Какво става?, до момента в който немският експерт му сподели пред очите два пръста. Хора от щабовете на двата тима се скупчиха към тях.

В първите минути от срещата домакините тотално преобладаваха, а новото попълнение Калиду Кулибали отпразнува дебюта си пред публиката на Стамфорд Бридж с необикновено воле след центриране от корнер. Картинката не се промени и след почивката, като в първите 15 минути на втората част отново те държаха контрола на терена.

Но малко изненадващо на фона на събитията на терена Пиер-Емил Хьойберг изравни в 68-ата минута. Тухел избухна и реагира доста бурно край тъчлинията, претендирайки, че Кай Хаверц е бил фаулиран при единоборството с датския голмайстор на Тотнъм. След този изблик двамата треньори се спречкаха за първи път в мача.

Същият този Хаверц пропусна чудесна опция да изведе още веднъж Челси напред в резултата. Но секунди по-късно Рийс Джеймс направи 2:1 след асистенция на Рахим Стърлинг, което отприщи страстите и Тухел стартира да танцува на тъчлинията. Но Тотнъм, за който има доста по-сериозни упования за този сезон, не се съобщи и стигна до равенството с късния гол на Кейн. Така и двата тима не престават напред с по 4 точки от 2 мача.
 Нотингам записа първа победа след завръщането си във Висшата лига
Нотингам записа първа победа след завръщането си във Висшата лига

Домакините победиха Уест Хем с 1:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР