С години вече продължават споровете между жителите на Белащица и

...
С години вече продължават споровете между жителите на Белащица и
Коментари Харесай

Бай Ганьо дерибейства от името на международния холдинг Holcim

С години към този момент не престават разногласията сред жителите на Белащица и близките села от една страна и Holcim (Холсим), който стопанисва една от кариерите над обитаемото място.

От самото начало!

Като най-четена медия в Пловдив и района и публично виновна и през днешния ден наш кореспондент бе на мястото, с цел да отрази срещата сред зам.-министъра на енергетиката и представители на спорещите страни. 

Още по време на срещата наш кореспондент бе заплашван със правосъдни каузи да не снима всичко.

По-интересното се случи след края на срещата. Зам.-изпълнителният шеф на " Холсим " Иво Рубев, който виждате на фотографията, с автомобила си засичаше съзнателно служебния брандиран автомобил на Plovdiv24.bg , набиваше спирачки пред нашия автомобил, а когато се изравни с него, крещеше нещо през стъклото.

Очевидно е че Бай Ганьо, докопал се неизвестно по какъв начин с този манталитет до висок пост в интернационална компания, се пробва да се прави на евтина мутра от отминали към този момент времена. Смело можем да заявим, че не може тази персона по никакъв метод да ни впечатли и да ни уплаши. Plovdiv24.bg ще продължи да отразява всичко към проблема, както и да дава гледните точки на всички страни, както го е предписание и досега.

По-голямо неразбиране у нас буди за какво дружество като Holcim (Холсим) позволява сходно държание от висшите си фрагменти? Дали това е политика на Holcim (Холсим) или самостоятелен " проблясък " на локалния Бай Ганьо?
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР