С гладиатори бяха оприличени волейболистите от мъжкия тим на бургаския

...
С гладиатори бяха оприличени волейболистите от мъжкия тим на бургаския
Коментари Харесай

“Гладиаторите” леят пот преди битката с шампионите

С " гладиатори " бяха оприличени волейболистите от мъжкия отбор на бургаския Дея спорт в формалния профил на клуба в обществената мрежа.

Интересното съпоставяне е във връзка на сериозната им подготовката за идното посещение на първенеца Хебър (Пазарджик), в мач от четиринадесети кръг на ebet Супер Волей. Двубоят е на 12 февруари от 18:00 часа в пазарджишката зала " Васил Левски ".

Под управлението на новия си треньор Франческо Кадеду, бургазлии означават напредък, като доближиха до край в шампионата за Купа България и отбеляазаха две победи при подновяването на шампионата в елита.
 Георги Братоев: Очаква ни извънредно сложен мач в Пазарджик! Надявам се да победим Хебър Георги Братоев: Очаква ни извънредно сложен мач в Пазарджик! Надявам се да победим Хебър
Сега те преследват триумф против първенците, като от клуба се надяват на реванш за изгубения заключителен спор за Трофея, в който поведоха с 2:0, само че отстъпиха на Хебър с 2:3 гейма.
 Братоев за успеха на Левски над Хебър: Изключително неочакван резултат, само че очевидно не е инцидентен Братоев за успеха на Левски над Хебър: Изключително неочакван резултат, само че очевидно не е инцидентен
" Момчетата на Дея леят пот като гладиатори. Отборът тренира доста интензивно и съсредоточено в зала " Младост ". Треньорът Франческо Кадеду изисква цялостно себераздаване в процеса. Дея върви нагоре през тази година. Тимът няма загуба в шампионата, а за Купата на България малко не доближи, с цел да бъде извоюван трофеят ", написаха от Дея на формалната си фейсбук страница.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР