С ГЕРБ сме политически опоненти, но бихме могли да работим

...
С ГЕРБ сме политически опоненти, но бихме могли да работим
Коментари Харесай

Денков остава оптимист въпреки напрежението в кабинета

С ГЕРБ сме политически съперници, само че бихме могли да работим дружно, тъй като имаме доста общи цели. Винаги ще има напрежение, въпросът е то да не счупи сглобката . Това сподели министър председателят Николай Денков пред публицисти в Рожен,  в обсерваторията.

Той увери, че няма изключително напрежение сред ПП/ДБ и ГЕРБ/СДС и уточни, че има известно утешение на пристрастеностите и единодушие в кабинета последната седмица .

Относно  Денков изясни, че ГЕРБ ще обсъдят рецензиите си с финансовия министър Асен Василев . Премиерът беше като цяло оптимистичен за взаимоотношенията в кабинета.
 Проблемът на кабинета Денков – не знае кой е зложелател и кой - сътрудник
Проблемът на кабинета Денков – не знае кой е зложелател и кой - сътрудник

Борисов и ГЕРБ към този момент са обект на възходящо предпочитание

Той разяснява и . Според него тя " сега не наподобява доста съответна ". Министърът посочи още, че изборът е работа на правосъдната система, като добави, че е добре да се съобразят и с динамичността на Народното събрание .

Относно откриването на телескопа, той разяснява, че ще е от изгода на българските учени да вземат участие в проучвания, в които вземат участие и другите учени по света. Денков посочи още, че планът е финансиран от Министерството на образованието, т.е. от страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР