С фиш от 50 лева се сдоби служител на пловдивската

...
С фиш от 50 лева се сдоби служител на пловдивската
Коментари Харесай

Божи човек паркира безумно върху тротоар в Пловдив, съсед го накара да съжалява

С фиш от 50 лв. се снабди чиновник на пловдивската митрополия, откакто реши, че разпоредбите не се отнасят за него, описа безсънен жител, написа TrafficNews.bg. Будният жител е бил и главният основател наглецът да получи наказването си след безумно прекъсване върху тротоар в центъра на Пловдив.

Пловдивчанинът описа, че в съботния ден отишъл в центъра на града дружно със брачната половинка и бебето си на разходка. Той паркирал край митрополията и тръгнал към Главната. Тогава, навръх тротоара, придвижването им било спряно от паркирана кола пред гаража върху зоната за пешеходци. Когато тръгнал да слиза на платното, в този миг предходна и друга кола, която е можела да ги удари. В последна сметка минали около блокирания тротоар, а нашият четец снимал нарушителя.

Няколко метра по-надолу, гневният татко видял общински служители на реда, които глобявали погрешно спрели коли по улица „ Отец Паисий”. Той им посочил фотосите и показал къде е спрял нарушителя. Те поели ангажимент да го глобят.

15-ина минути по-късно пловдивчанинът видял още веднъж служителите на реда. Те му споделили, че върху колата е залепена санкцията и нарушителят е глобен.

„ Когато се прибирахме видях въпросния мъж, който гледаше фиша си, а в това време гаражът бе отворен. Вътре имаше всевъзможни неща, а място за кола не. Той отлепи фиша си и реалокира колата на паркинга на митрополията, а по-късно влезе в нея. Явно е бил чиновник на църквата, описа нашият четец.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР