С ергономичен дизайн, сензорно управление и водоустойчивиТези безжични слушалки се

...
С ергономичен дизайн, сензорно управление и водоустойчивиТези безжични слушалки се
Коментари Харесай

Lenovo LivePods LP40 - два чифта слушалки за по-малко от €20

С ергономичен дизайн, сензорно ръководство и водоустойчиви

Тези безжични слушалки се оферират в комплект на доста налична цена

Безжичните Bluetooth слушалки през днешния ден са наложителен аксесоар за всеки консуматор на мобилни устройства. Те са леки, комфортни и функционални, а цената им от време на време може да ви изненада. Вижте по-долу едно извънредно предложение.

Комплект от два чифта слушалки – бели и черни – предлага онлайн магазинът Cafago на цена от единствено €19,19 и безвъзмездна доставка. Това са комфортни за прилагане слушалки-тапи, с разграничени ляво и дясно ухо и стерео резултат.

Слушалките-тапи на Lenovo са леки като перце и ергономични

Компактни и леки, Bleutooth слушалките имат 13-мм динамичен драйвер за стерео тон и интерфейс USB Type C за бързо зарежданe. Проектирани с интелигентно сензорно ръководство, те имат ергономичен дизайн и пасват добре на ушния канал без да натежават.

са водоустойчиви и не изпитват проблем с въздействието на пот. Вградената батерия с потенциал 40mAh устоя дълго и икономисва неудобството на честото зареждане. Около 1,5 ч. лишава зареждането на батерията. Кутийката на слушалките има потенциал 300 mAh.

Слушалките-тапи прилягат комфортно на ухото, без да натежават

Използваната безжична технология BT 5.0 се отличава с ниска инертност и дребна консумация на сила. Обхватът на връзката е 10 метра от източника на тон, примерно смарт телефон. Осигурена е съгласуемост с iOS, Android и Windows устройства.

Сред останалите преимущества на са поддръжката на гласови асистенти, ниското забавяне при игри, графеновите драйвери с двойна диафрагма за по-качествен тон, автоматизираното свързване след първото сдвояване с източника на тон, както и поддръжка на чисти HD диалози. Кутийката тежи единствено 25 грама и се вмества във всеки джоб.

Бели и черни – могат да са ваши против скромна сума

Можете да купите комплекта слушалки тук: – бели и черни – на цена от единствено €19,19 и безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР