С епизод по противодействие на терористична група, завладяла кораб, започна

...
С епизод по противодействие на терористична група, завладяла кораб, започна
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ как командоси удрят "терористи" във Варна

С епизод по противопоставяне на терористична група, превзела транспортен съд, стартира заключителният стадий на националното обучение с интернационално присъединяване " Бриз 2017 " в акваторията на варненския залив.

Епизодите от учението се следят от президента Румен Радев и военния министър Красимир Каракачанов от борда на фрегатата " Дръзки ". По време на заключителния стадий на учението ще бъдат разиграни епизоди по очистване на пожар на търговски транспортен съд в пристанище, противопоставяния на незаконен трафик/превоз на мигранти по море, отразяване на асиметрични офанзиви и офанзиви от въздушен съперник, артилерийска пукотевица по въздушна цел и други.

13 В учението вземат участие общо 20 бойни и спомагателни кораби и катери от Военноморските сили на България, Англия, Гърция, Италия, Полша, Румъния, Съединени американски щати, Турция и Втората непрекъсната група на НАТО от силите за отговор на Алианса, както и една подводница, 4 самолета и 2 вертолета. Броят на военнослужещите, които вземат участие в учението, е над 1700, като българските Военноморски сили ще вземат участие с 13 кораба, 2 вертолета и 900 души персонален състав.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР