С един час по малко ще имат вода перничани от

...
С един час по малко ще имат вода перничани от
Коментари Харесай

С един час по-малко ще имат вода перничани


С един час по малко ще имат вода перничани от през днешния ден. Във всички обитаеми места в общината, които са с режим на водоснабдяване, водата ще се пуска единствено следобяд.

Това се отнася и за пернишкия квартал „ Църква”, чиито поданици настояха в първия ден от новата година режимът им да бъде унифициран с останалите квартали в града.

От ВиК – Перник оповестиха публично, че цената на водата и в шестте общини в региона остава същата и няма да бъде увеличена.

Вместо по осем часа, както бе до момента, за по-голямата част от живущите в Перник, ще се подава вода по седем часа в денонощието.

В централната част на град Перник и в кварталите „ Изток”, „ Мошино” и „ Тева” водата ще се пуска в 15:00 часа и ще се стопира в 22:00 часа.

На същия график са град Батановци, селата Люлин, Мещица, Витановци,Кладница, Драгичево, Рударци и първокласното населено място „ Делта Хил”.

В селата Големо Бучино, Дивотино, в квартал „ Кало” в село Рударци, в пернишките квартали „ Църква”, „ Могиличе”, „ Ралица” и в региона на Профилакториума вода ще има във времето от 16:00 до 23:00 часа, предава БНР.

По шест часа - от 17:00 до 23:00 часа, вода ще имат живущите в махала „ Шевърляк” в пернишкия квартал „ Калкас”, а по пет часа- живущите в блоковете в квартал „ Бела вода” и в селата Богданов дол, Черна гора, Ярджиловци и Лесковец, като водоподаването в тях ще бъде от 17:00 до 22:00 часа.

По график в община Перник ще се раздава минерална вода в кварталите „ Варош”, „ Драгановец”, „ Клепало” и в центъра на Перник.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР