С двубоя за Суперкупата тази вечер между шампиона Лудогорец и

...
С двубоя за Суперкупата тази вечер между шампиона Лудогорец и
Коментари Харесай

Лудогорец и Локо откриват футболният сезон днес

С дуела за Суперкупата довечера сред първенеца Лудогорец и носителя на Купата на България Локомотив (Пловдив) започва публично и футболният сезон 2019/2020 в България. Двубоят е от 20.30 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев съобщи, че срещата ще бъде последна инспекция преди присъединяване на тима в квалификациите за Шампионската лига, където на 10 юли се изправя против унгарския Ференцварош.

Осемкратният първенец дотук има три победи в Суперкупата на България от общо шест участия. Нова победа в конкуренцията ще изравни Лудогорец по триумфи с ЦСКА.

Миналата година първенците се постановиха над Славия с 1:0 в дуела за трофея. Първото присъединяване на Лудогорец за Суперкупата още веднъж беше против Локомотив, като това се случи през 2012 година Тогава отборът от Разград победи с 3:1, а малко по-рано двата тима играха и във финала за Купата на България.

Пловдивчани се надяват за първи път да завоюват Суперкупата.

" Разполагаме с 18 футболисти за мача с Лудогорец. Мачът ще е по-лек от финала с Ботев. Излизаме против доста сериозен тим, с доста добра организация. Виждате каква селекция направиха, ние обаче има с какво да ги изненадаме. Моят тим има темперамент ", сподели преди срещата треньорът на Локомотив Бруно Акрапович.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР