С двойни камери в смартфоните съвременните потребители не могат да

...
С двойни камери в смартфоните съвременните потребители не могат да
Коментари Харесай

Новият телефон на Nokia – с камера с 5 лещи

С двойни камери в смарт телефоните актуалните консуматори не могат да бъдат извоювани към този момент. Не е изключено до края на тази година на пазара да се появи устройство, характеризиращо се с камера с 5 лещи.

С него може да се похвали марката Nokia, която по-рано беше водач на пазара на мобилни телефони и през 2017 година се завърна с Android-смартфони.

Преди 6 години Nokia удиви публиката, представяйки необикновен смарт телефон – той се трансформира в първия в света интелигентен телефон с 41-мегапикселова камера. Става дума за Nokia 808 PureView. Не е изключено марката още веднъж да зарадва почитателите си с устройство с невероятна камера.

По-подробно ново известие за смарт телефона, което е изцяло допустимо компанията да показа, е прегледано от Козмин Василе на страниците на phonearena.com с отпратка към vtechgraphy.com.

Напълно допустимо е HMD Global да работи над впечатляващо устройство , което ще успее да удиви даже в този момент, когато пазарът е наводнен от смарт телефони.

Негова отличителна специфичност ще бъде камера с 5 лещи. Тя ще бъде сходна на Nokia OZO, снабдена с 8 лещи, само че ще бъде задоволително компактна, с цел да се побере в дребния корпус на смарт телефон.



Както се оповестява, информацията идва от „ източник, непосредствен до R&D-бизнеса на Foxconn ". Това конкретизиране е много значимо, отчитайки, че HMD тясно си сътрудничи с Foxconn в работата над стартирането на нови смарт телефони Nokia.

Съгласно посоченото известие за проектите на Foxconn, компанията HMD е подготвила смарт телефон с камера с 5 лещи. И в случай че Foxconn откри техническо решение, позволяващо всеобщото произвеждане на толкоз необикновен смарт телефон, то е изцяло реалистично да забележим устройството още през втората половина на 2018 година

Камерата с 5 лещи евентуално ще бъде с кръгла форма със седем дупки в средата. Пет от тях ще са предопределени за лещите, а две – за светодиодната мълния.

Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР