С два мача днес продължава програмата от VIII кръг на

...
С два мача днес продължава програмата от VIII кръг на
Коментари Харесай

Ще отлепи ли ЦСКА от дъното в Стара Загора?

С два мача през днешния ден продължава програмата от VIII кръг на българския футболен хайлайф.

В 19:00 часа столичният Локомотив приема Етър (Велико Търново), а малко след края на срещата в „ Надежда “ започва тази сред Берое и ЦСКА в Стара Загора.

ДНЕС, 19:00 ЧАСА, ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) – ЕТЪР (ВЕЛИКО ТЪРНОВО)

Локомотив София е в неприятна форма, като е в серия от три следващи загуби, като не съумя да означи гол в тези срещи. Проблемът за столичани е, че тези провали бяха от тимове, против коите отборът се чака да печели точки. От началото на сезона Локомотив София има единствено 4 маркирани гола, като е позволил и най-вече попадения - 14. Етър остава единствено с една точка през тази акция, като към момента е в търсене на първата си победа. Тимът от Велико Търново притегли Хосе Карлос ван Ранкин ( 30-годишен бранител) и Ловре Кнежевич. Крум Стоянов към този момент е част от тима, като се завърна в игра против Ботев Пловдив. Под въпрос за дуела с Локомотив София остава Илкер Будинов.

ПРОГНОЗА:    1

ДНЕС, 21:15 ЧАСА, БЕРОЕ – ЦСКА

Берое е една от изненадите на сезона, откакто реализира някои доста положителни резултати, макар загубата от Лудогорец с 0:5 в последния кръг. Тимът от Стара Загора е непобеден като хазаин от началото на сезона, като е записал три победи от три мача и даже не е позволил гол. ЦСКА е в неуверена форма от началото на акцията. " Червените " отпаднаха от европейските клубни шампионати, като имат едвам една победа в последните си шест мача във всички шампионати. ЦСКА разочарова в последното си домакинство, откакто не съумя да победи Черно море, а напрежението измежду почитателите става все по-голямо. Победата над Берое е наложителна, като " алените " имат потребност от точки, с цел да подобрят обстановката си.

ПРОГНОЗА:    2


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР