С два големи билборда Областна администрация-Разград посреща турнира Лига Европа

...
С два големи билборда Областна администрация-Разград посреща турнира Лига Европа
Коментари Харесай

С билборди посрещат Лига Европа в Разград

С два огромни билборда Областна администрация-Разград посреща шампионата Лига Европа в област Разград - оповестяват от пресцентъра на Областна администрация-Разград.

„ Поставянето на Лудогорието на картата на втория по мощ футболен шампионат в Европа е значимо събитие за района и способства за позитивния имидж на област Разград. Убеден съм, че това ще се отрази позитивно и на развиването на Разград във всички сфери на живота “, разяснява Областният шеф на Разград Гюнай Хюсмен.

По негова самодейност на два от методите към регионалния център Разград на основния път Русе – Варна бяха сложени билборди с размери 4 на 3 метра с текст „ Приятни мигове с Лудогорец и Лига Европа “.

Едното оборудване е на шосето от Шумен сред разклона за село Пороище и Разград, а другото – сред село Осенец и разклона за село Езерче.

Билбордите бяха сложени в неделя, дни преди първия домашен мач на Лудогорец от груповата фаза на шампионата Лига Европа, ще посреща гостите на област Разград в продължение на две седмици.

Срещата с немския Хофенхайм е в четвъртък в 22:05 часа и е първото домакинство на български тим от сходен стадий на евротурнир на стадион отвън столицата.

Областна администрация-Разград желае триумф на Лудогорец и в този и в идващите мачове от влиятелния шампионат!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР