С думите ледена вода и шокирай света, изписани върху шортите

...
С думите ледена вода и шокирай света, изписани върху шортите
Коментари Харесай

Фостър шокира Варгас, стана шампион в супер перо

С думите " ледена вода " и " шокирай света ", изписани върху късите панталони си, О'Шаки Фостър направи борбата на живота си, невъзмутимо и методично да надвие нощес международен първенец в две категории Рей Варгас, с цел да вземе вакантната международна купа на WBC в супер перо – неговата първа купа.

Фостър, който е левичар и с противоположен гард, се боксира ортодоксално през всичките 12 рунда за да обърка Варгас и го реализира като завоюва със съдийско решение  -  116-112, 117-111 и 119-109.

  " Не мога да го опиша с думи какво значи това за мен ", сподели Фостър на кръга по-късно. " Знам, че майка ми, чичо ми, дядо ми, всички те ме гледат отвисоко. "

Фостър е преодолял безчет компликации в живота си, в това число гибелта на майка си от рак, когато е бил на 12 години. Но той се  би  уверено и безмилостно в събота, като че ли беше непобеденият войник, влизащ в борбата, обсипвайки Варгас с удари и го надиграваше в по-късните рундове.

Според CompuBox, Фостър е нанесъл  101 удара повече от Варгас и е бил прецизен в още 43 удара (22 повече удари и 21 повече мощни удара).

„ Всеотдайност, упорита работа. Имам страховит екип към себе си. Подготовката ми беш доста значима. Видях доста записи. Заучавах комбинации. Опитах се да трансформира техниката си ”.

Варгас, който оспори решението на съдиите и показа: " Уважавам съдиите ", сподели на кръга Варгас. " Мисля, че това решение не беше заслужено. Не съм склонен с това, само че би трябвало да го почитам. Разликата в тежестта може да ми е повлияла довечера. В бокса можете да употребявате краката си, с цел да бъдете механически или да ги употребявате, с цел да бягате. Фостър ги употребява, с цел да бяга. Тичаше цяла нощ. “

За проекта си след тази борба той уточни, че ще падне назад надолу в по-леката категория, където към момента държи пояса на WBC. " Не получихме решението в супер перо ", сподели Варгас, " само че към момента съм първенец в перо. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР