С декларация срещу провеждането на Луковмарш излезе парламентарната група на

...
С декларация срещу провеждането на Луковмарш излезе парламентарната група на
Коментари Харесай

ИЗНЕНАДА: Не БСП, а Промяната поиска забрана на Луковмарш

С декларация против провеждането на Луковмарш излезе парламентарната група на " Продължаваме промяната ". Изненадващо това стори депутатката Татяна Султанова от групата на Андрей Гюров, а не неин сътрудник от ПГ на Българска социалистическа партия. Вчера общинарите на левицата предложиха възбрана за шествието в столицата, само че болшинството в СОС не одобри предлагането им.

" Демократичното настояще и бъдеще на България изключва сходни прояви на расизъм ", съобщи депутатката от Политическа партия. И от името на сътрудниците си се разгласи против всевъзможни сходни неонацистки и профашистки мероприятия.

" Обсъждаме всеки опит за осъществяване на събития, които заплашват обществения мир и достолепието на жителите ", съобщи тя. И добави, че 15 години от участието на България в Европейски Съюз страната ни още не се е справила с призраците от предишното.

Султанова е специалист по екология и бе лидер на листата на Политическа партия в Сливен. Подобно на водачите на " Промяната " Кирил Петков и Асен Василев, и тя има американска тапия за висше обучение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР