С дълги кожени чизми и буркан мед до себе си

...
С дълги кожени чизми и буркан мед до себе си
Коментари Харесай

Лили репетира с кожени чизми и с бурканче мед до нея

С дълги кожени чизми и буркан мед до себе си се върна в репетиционната примата на българската сцена Лили Иванова, написа Телеграф. Грандамата си качи две фотоси в обществените мрежи, на които се вижда какъв брой е отдадена в пеенето по време на възстановителните подготовки от турнето й. На фрагментите Лили е като момиченце облечена е в съвременни прилепнали по тялото дънки, кожени чизми и ефирна бяла риза.

На стола до нея е нейното дънково оувърсайз яке със сребърни звезди. Между осъществяванията на песните й Иванова по традиция поддържа гласа си в кондиция с лъжици домакински билков мед . От споделените фрагменти излиза наяве, че бурканът е на половина празен което значи, че подготовките вървят с цялостна мощ.

На 25 ноември Лили Иванова ще зарадва своите фенове във Велико Търново , а ден по-късно на гения й ще се радват и жителите и гостите на Русе. На 28 ноември е ред на варненци да се радват на най-големите шлагери на звездата. Кулминацията на тазгодишното й турне е в София. В две поредни вечери — на 15 и 16 декември, тя ще изпълни столичната зала 1 на НДК.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР