С четири победи с туш състезателка от Търговище си извоюва

...
С четири победи с туш състезателка от Търговище си извоюва
Коментари Харесай

С четири победи с туш Айлен Ахмедова си осигури участие на Европейското в Дортмунд

С четири победи с туш състезателка от Търговище си извоюва присъединяване в Европейското състезание по битка в Дортмунд. Айлен Ахмедова стана безапелационна шампионка в категория 50 кг на Държавно лично-отборно състезание за юноши и девойки до 20 години в Бургас, оповестиха от Спортен клуб по битка " Олимпиец " в регионалния град.

От клуба допълват, че сполучливо е завършило следващото съревнование за " Олимпиец " и за спортното учебно заведение " Никола Симов " в Търговище. В конкуренцията в морския град търговищкия клуб е показан от четирима състезатели.

Успехът на Ахмедова при дамите й подсигурява присъединяване на Европейското състезание в Германия през юни.

Отлично показване - с три безапелационни победи и единствено на крачка от златото е останал Серхат Ахмедов при 86-килограмовите. Макар и за първа година при по-големите, Ахмедов сподели, че мястото му е на стълбичката, разясняват треньорите.

Поредно мощно съревнование, само че отвън медалитe, е записал Батухан Къратлъ в категория 74кг, постигайки две победи с механически туш. Състезателят на Семеен кодекс " Олимпиец " е спрян на 1/4 финалите, след атрактивна среща, а неговият съперник е взел бронзово отличие по-късно, прецизират от треньорския щаб.

Снимка: БФБорба
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР