С бурни овации и цветя посрещнаха в Ардино кандидатите за

...
С бурни овации и цветя посрещнаха в Ардино кандидатите за
Коментари Харесай

ДПС откри предизборната си кампания в Ардино с молитва за благополучие и успех

С бурни аплодисменти и цветя посрещнаха в Ардино претендентите за народни представители от листата на Движение за права и свободи в 9-ти Многомандатен изборен регион (МИР)- Кърджали - Байрам Байрам, Адлен Шевкед, инж. Павлин Кръстев, Зюлфие Ибрямова, Абидин Хаджимехмед и Ферхад Ферхад. 

Под мотото „ С Движение за права и свободи сигурност и непоклатимост! “ и с номер 1 в интегралната бюлетина, Общинската организация на Движение за права и свободи в Ардино, откри публично предизборната си акция за идните предварителни парламентарни избори. На събитието, което се организира в салона на градското читалище, участваха зам.- ръководителят на Движение за права и свободи и кмет на община Кърджали доктор инж. Хасан Азис, кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, зам.- ръководителят на младежко Движение за права и свободи Нилгюн Исмаил, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Ресми Мурад, ръководителят на Общинския съвет Сезгин Байрям, представители на младежките и женските организации, ръководители на локалните структури на Движение за права и свободи, общински съветници, кметове на обитаеми места, членове и симпатизанти на партията, пристигнали да пожелаят триумф на претендентите от депутатската листа в 9-ти МИР – Кърджали.

След като бе изслушан химна на България – „ Мила Родино “ и този на Европейския съюз, ръководителят на Общинската организация на Движение за права и свободи Шахин Байрамов показа претендентите за народни представители за 48-то Народно заседание в кърджалийската листа, която се води от водача на партията Мустафа Карадайъ. „ В рамките на година и нещо у нас се организират 4-те парламентарни избори. „ Надявам се с номер 1 в интегралната бюлетина да продължим напред и да въведем сигурност и непоклатимост в нашата блага Родина – България “, съобщи Байрамов.

„ Изборната акция за нас е празник. Нашите акции постоянно стартират с церемониалност, с химните на Р България и на Европейски Съюз. В тях се съдържа най-много доста огромен оптимизъм за сегашното и бъдещето. Движение за права и свободи е с номер 1 в интегралната бюлетина. Това значи, че тръгваме решително на тези избори. Сега нашата страна най-вече се нуждае от Движение за права и свободи. Защото преди 12 години, нашият народ, в по-голяма си част, се довери на едни партии, само че в този момент виждаме в каква обстановка е страната след тяхното ръководство сега. Аз съм сигурен и чувствам, че е пристигнало времето Движение за права и свободи да си откри своето място в централната изпълнителна власт и да изведе страната от тези рецесии, които изживява страната ни през последните години “, съобщи в своето одобрение кмeтът нa общинa Ардино инж. Изет Шабан. Той означи, че не инцидентно слоганът на Движение за права и свободи на тези избори е „ С Движение за права и свободи сигурност и непоклатимост! “. „ Това са качествените характерности на демокрацията. С качествени характерности - демокрацията се мери точно по този начин. Когато сигурността и стабилността са във висока степен, тази страна е просперираща и развита, а когато са в ниска степен, тези страни не могат да се развиват и да просперират. Трябва да работим за победа, за оптимален резултат, за оптимален брой народни представители в 48-ото Народно заседание и да управляваме страната, по този начин, че тя да излезе от множеството рецесии, в които се намира сега. В сложни времена Движение за права и свободи постоянно е давало всичко от себе си, с цел да излезе страната от тези обстановки “, безапелационен бе инж. Изет Шабан. Той прикани гласоподавателите да дадат своя глас в поддръжка за претендентите на Движение за права и свободи, с номер 1 в интегралната бюлетина. „ Трябва да дадем всичко от себе си, с цел да превърнем 2 октомври в празник за нас. Защото, единствено тогава, ще реализираме този мечтан резултат, който сме си сложили като задача “, сподели в умозаключение инж. Изет Шабан.

Зам.- ръководителят на Движение за права и свободи и кмет на Община Кърджали доктор инж. Хасан Азис съобщи, че политическата, икономическата, обществената и всички други рецесии в страната са вследствие на партии, които няма безусловно никакъв управнически опит. „ Те не знаят по какъв начин да реагират при тежки обстановки, нямат храброст да взимат непопулярни, само че национално виновни решения за излизане от рецесиите, а политиците заобикалят дълготрайни решения, тъй като се сменят през няколко месеца “, съобщи инж. Хасан Азис. Той акцентира, че Движение за права и свободи към този момент е готово да бъде част от ръководството на страната. „ Защото виждаме, че другите политически партии не могат да вземат решение проблемите. И за нас към този момент е безконтролно да споделяме, че ние не желаеме да влизаме във властта. Движение за права и свободи в никакъв случай не си е поставяло и не е било самоцел да взе участие във властта. Тук става въпрос за отговорността за страната ни. Отговорността за Родината ни. Отговорността за превъзмогването на рецесиите. Отговорността да осигуриш сигурност и непоклатимост в живота на хората. Видяхме, че през последните 12-15 години, ние дадохме своята политическа оценка за този модел. През последната година и половина на всеки три месеца вършим избори и в случай че Движение за права и свободи не бъде част от ръководството, ние споделяме, че рецесиите ще продължат. Във времето от основаването си до в този момент Движение за права и свободи е потвърдило, че когато ние сме във властта, ние в действителност сме стабилизиращия детайл и фактор. Факторът, който преодолява рецесията е Движение за права и свободи. Сега е пристигнало времето ние да заставаме пред обществеността и да кажем: „ Движение за права и свободи би трябвало да бъде част от ръководството на страната, с цел да можем да преодолеем рецесиите, тъй като имаме най-хубавите експерти, специалисти и хората, които могат да дадат верните решения за рецесиите “, съобщи заместникът на Мустафа Карадайъ.

Областният ръководител на Движение за права и свободи Ресми Мурад даде висока оценка за работата на народните представители от 9-ти МИР-Кърджали в предходните три Народното събрание. „ На тези избори задачата ни е сериозна и може да я осъществим дружно. В област Кърджали задачата ни е още веднъж да имаме 4-ма народни представители и в народен мащаб да имаме 41 депутати в 48-то Народно заседание, с цел да бъде Движение за права и свободи незаобиколим фактор в съставянето на идващото болшинство. Мисля, че всичко към сегашния миг благоприятства това да се случи. Време е Движение за права и свободи да заеме своето място в ръководството на страната. България има потребност от Движение за права и свободи във властта. Защото, има голям брой рецесии в страната, които би трябвало да се преодоляват. А значимите въпроси, сериозните тематики и рецесии се преодоляват с присъединяване на Движение за права и свободи. През годините това сме го потвърдили “, съобщи Ресми Мурад.

Кандидатът за депутат инж. Павлин Кръстев, който е пети в листата на Движение за права и свободи съобщи, че само Движение за права и свободи може да обезпечи сигурност и непоклатимост на България, само че с 40 плюс един народни представители. „ Аз имам вяра във Вас! Знам, че Ардино ще си свърши своята работа! “, съобщи инж. Кръстев.

„ Нека Движение за права и свободи да е първа политическа мощ в тези избори. И ние да каним своите съдружни сътрудници да бъдат част от ръководството на страната. Не е ли е допустимо? Аз желая да имам вяра! И в тази зала да пробудим още веднъж фантазията в Движение за права и свободи. Знам, че в душата на всеки „ депесар “ има сърце на идеалист и решимостта на боец. Моля, дано да пробудем този дух още веднъж и да покажем, че най-хубавото следва с номер 1 – Движение за права и свободи “, съобщи в своето одобрение осмият в листата Зюлфие Ибрямова.

Проявата завърши с молитва за благоденствие и триумф, отправена от някогашния основен мюфтия Фикри Сали. 

С Движение за права и свободи и с номер 1 сигурност и непоклатимост!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР