С бляскав концерт-спектакъл на трети ноември ще завърши програмата посветена

...
С бляскав концерт-спектакъл на трети ноември ще завърши програмата посветена
Коментари Харесай

Юбилеен спектакъл-концерт на Катедра „Сценично движение” в НАТФИЗ

С блестящ концерт-спектакъл на трети ноември ще приключи програмата отдадена на юбилейната 50 годишнина на Катедра „ Сценично придвижване ” в Националната академия за театрално и кино изкуство. Събитието ще бъде на огромната сцена при Театър НАТФИЗ. Концертът е отворен и за аудитория. Като на него ще могат да видят актуалните достижения в региона на театралното придвижване.

Ректорът на НАТФИЗ проф. доктор Станислав Семерджиев ще открие тържеството. Председателят на Световната организация по Пантомима Марко Стоянович ще връчи премия за повсеместен принос на Вельо Горанов в края на концерта. Изложбата, която съпътства научната продукция на Катедра „ Сценично придвижване ” ще можете да видите във фоайето на Театър НАТФИЗ до 10 ноември.

До 5 ноември академията за театрално и кино изкуство е хазаин на студентския фолмов фестивал „ Ранно пиле ”. Той е проведен от Американска фондация за България. Общо 116 документални, игрални и анимационни филми са включени в спортната стратегия за тази година. Във фестивала с изключение на българи ще вземат присъединяване представители и от Албания, Сърбия, Бангладеш, Бразилия, Венецуела, Англия, Испания, Иран, Перу, Полша и доста други.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР