С благословението на Негово Светейшество Неофит Патриарх Български и митрополит

...
С благословението на Негово Светейшество Неофит Патриарх Български и митрополит
Коментари Харесай

Свещеници дариха кръв във ВМА

С благословението на Негово Светейшество Неофит Патриарх Български и митрополит Софийски свещенослужители от Софийска митрополия се включиха в самодейността на Военномедицинска академия (ВМА) " Бъди един от нас! Дари кръв - избави живот! ", оповестиха от лечебното заведение.

За четвърта година и във връзка Деня на християнското семейство свещеници, дружно със свои близки, подариха кръв за нуждаещите се пациенти.

Насърчаването на безвъзмездното кръводаряване е една от задачите на ВМА.



Използвам случая да изразя своята благодарност и да Ви благодаря за засвидетелстваната от Вас поддръжка. Всяка година десетки свещенослужители подаряват кръв безплатно и оказват помощ на нуждаещи се пациенти освен във ВМА, само че и в цялата страна, съобщи проф. Румен Попов, шеф на Центъра по трансфузионна хематология на ВМА. Извън акциите „ Бъди един от нас! Дари кръв – избави живот! ”, всеки искащ може да подари вяра на болен в неволя в Кръвния център на ВМА, всеки ден от 8.00 до 16.00 часа.

За спомагателна информация можете да се обадите на: 02/ 92 25 506. Благодарим на всички, които ни оказват помощ в борбата за живот!



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР