С амбицията ГЕРБ да продължи да управлява в Пловдив се

...
С амбицията ГЕРБ да продължи да управлява в Пловдив се
Коментари Харесай

Борисов: Със заеми не може да се продължава!

С упоритостта ГЕРБ да продължи да ръководи в Пловдив се събраха симпатизанти и членове на партията в града. Подкрепа за претендента за кмет Костадин Димитров пристигна да съобщи персонално водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, оповестяват от novini.bg

" Когато дойдохме през 2014 година, помните ли, беше банкрутирала КТБ, когато говорехме за постна пица, за затягахме коланите и ГЕРБ получаваше упреци отвред, че не подвига пенсиите? В една страна е като в едно семейство – би трябвало да знаеш какво имаш в джоба. Още на идната година след банкрута, ние излязохме на остатък ", стартира водачът на ГЕРБ.

„ Да, дано да вземат дълг, с цел да погасят остарял, само че когато обсъждаме бюджета, ние ще попитаме за какво сме разточителни. Това се споделя водачество и отговорност на партия към страната. Гласувахме бюджета, с цел да влезем в локалните избори. Освен остатъците, които реализирахме, оставихме 1, 5 милиарда за „ Хемус “, оставихме над милиард за ВиК, платихме напред 2,2 милиарда за самолетите. Сиреч – всичко е разплатено и настрана всяка година заделяхме с изключение на остатъка и един милиард за санирането. Всичко това е в бюджета, по тази причина има термини – закостенял бюджет. Аз ще упорствам за подобен. Това разсипничество не може да продължава. Със заеми не може да се продължава. По време на Коронавирус Национална агенция за приходите я превърнахме от събирателна на разплащателна организация. Да седнат и да си създадат консервативни бюджети за 2024, 2025, 2026 година, с цел да изравним салдото “, прикани Борисов.

„ Това, което слушам, не ме радва - „ Лукойл “ нула налози. Говорим за милиарди левове от нашия джоб, които отидоха към Русия. И ние си обичаме руснаците, само че по-си обичаме българите. Искаме парите да си останат в нашите джобове “, разясни той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР